Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών συμμετείχε στην εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες


Τιμώντας την Παγκόσμια ημέρα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και υλοποιώντας δράσεις ευαισθητοποίησης ως Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών συμμετείχε στην εκδήλωση που παρουσιάστηκε στις 3 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

Στο πλαίσιο της συνεκπαίδευσης μέσα από την διαφορετικότητα , το σχολείο μας συνεργάστηκε με το ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών και διοργάνωσαν μία καλλιτεχνική δραστηριότητα με στόχο αφενός στην καλλιέργεια στάσεων αποδοχής της διαφορετικότητας και αφετέρου στην ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων. Σύμφωνα με το πρόγραμμα δημιουργήθηκε μια μικρή μικτή ομάδα μαθητών/τριών ( 2ο ΓΕΛ- ΕΕΕΕΚ) με στόχο την παρουσίαση ενός μουσικού δρώμενου. Σε προγράμματα τέτοιου τύπου τα οφέλη δεν προκύπτουν από την επίτευξη της τελειότητας αλλά τη χαρά που βιώνουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες από τη συμμετοχή και την αλληλεπίδραση.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.