Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

3η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων η Κυριακή Παπαδοπούλου του ΑΣ Έδεσσας (βίντεο)



Σταθερή αξία για ακόμα μια χρονιά η Παπαδοπούλου Κυριακή του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ στο βάθρο του Πανελληνίου!
Συγκεκριμένα στην κατηγορία των -67 κιλά Νέων Άνδρων/ Γυναικών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2018 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Βόλου στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας το Σάββατο και την Κυριακή 1-2 Δεκεμβρίου. 
Με την συμμετοχή 230 αθλητών ηλικίας από 16-21 ετών από 95 διαφορετικά σωματεία 
Η Παπαδοπούλου Κυριακή μετά από τρεις αγώνες έφτασε στην 3η θέση της κατηγορίας χάνοντας στον ημιτελικό από την αθλήτρια που έλαβε την 1η θέση. Τα αποτελέσματα της κατηγορίας: 
1. Μαρία Κουκουμέλου (ΓΑΣ Ένωση Αργολίδας), 
2. Γρηγοριλία Κυριακίδη (ΑΣ Μυτιλήνης), 
3.Κυριακή Παπαδοπούλου(ΑΣ Ταεκβοντό Έδεσσας) 
3.ΜαρίαΕλένη Χαραλαμποπούλου(ΑΣ Δ.Υψηλάντης)

Θερμά συγχαρητήρια στην Παπαδοπούλου Κυριακή όχι τόσο για αυτή τη διάκριση αλλά για τη σταθερή πορεία της και την διάρκεια στις υψηλότερες θέσεις του Πανελληνίου. Αυτή ήταν η 8η συνεχόμενη χρονιά στο βάθρο του Πανελληνίου και μάλιστα τις 5 από αυτές στην 2η θέση χάνοντας οριακά την Εθνική Ομάδα με ισόπαλα αποτελέσματα αγώνα. Η αγάπη για το άθλημα, το πείσμα της, το ήθος και ο χαρακτήρας της μας κάνουν περήφανους που ανήκει στην οικογένεια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ. Θερμά συγχαρητήρια στην ίδια, την οικογένεια της και τις δασκάλες της Μπιρόζη Ιορδάνα και Μπιρόζη Αναστασία οδηγούς στην πορεία της όλα αυτά τα χρόνια.

Επόμενοι αγώνες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το 3ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ για τη συγκρότηση των κλιμακίων της Ένωσης Βορείου Ελλάδος για το 2019 στο Αθλητικό Κέντρο Ωραιοκάστρου «Κονταξοπούλειο». 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.