Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με το δεξί τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του ΦΟΑ, 52-41 τον Εδεσσαϊκό


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΦΟΑ στην πρεμιέρα της με αντίπαλο την ομάδα του Εδεσσαϊκού στο ΔΑΚ Αριδαίας.

Μετά το αρχικό μούδιασμα των πρώτων λεπτών, η ομάδα του ΦΟΑ έπαιξε παθιασμένα και με καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης, δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση.

Κορυφαία της αναμέτρησης ήταν η Πρόϊκου (31π./5τριπ.), η οποία έκανε τη διαφορά για την ομάδα της Αριδαίας, ενώ από πλευράς Εδεσσαϊκού ξεχώρισαν η Κελέση (18π.) και Πάχου (18π.). Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Κορδάλη και Μπόϊτση.

Την επόμενη αγωνιστική (9/12) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην Κατερίνη κόντρα στην ΑΓΕΠ, ενώ ο Εδεσσαϊκός υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας.

Τα δεκάλεπτα: 14-13, 30-22, 46-33, 52-41
Διαιτητές: Κορδάλης - Μπόϊτσης

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Αποστολίδης): Πρόϊκου 31(5), Ελευθεριάδου 6, Παπαγεωργίου 6, Πουσίνη 1, Δήμτση 7, Βαφείδου, Καραπάνου 1, Ασβεστοπούλου.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ BC (Μπιτέρνας): Κελέση 18, Σακίτα, Πάχου 18, Μαυρίδου, Κουρσαράκου 2, Μπαρούτση 1, Καμτσή, Ζήμνα, Πάχου Ι., Ιωαννίδου 2, Θεοδωρίδου.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.