Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγροσυκιά: Κινητοποίηση Αστυνομίας και ΕΚΑΒ για εντοπισμό 74χρονου ύστερα από τροχαίο


Αναστάτωση των κατοίκων και κινητοποίηση της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ προκάλεσε σήμερα το πρωί η εξαφάνιση 74χρονου από Τοπική Κοινότητα του Δήμου Πέλλας, ο οποίος είχε να δώσει σημεία ζωής από χθες το βράδυ, όταν χάθηκε με το ΙΧ που οδηγούσε.

Συγκεκριμένα, ο 74χρονος κατά τις βραδινές ώρες χθες, με το ΙΧ που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του σε κάποιο σημείο της επαρχιακής οδού κοντά στην Αγροσυκιά και κατέληξε μέσα στα χωράφια όπου τραυματισμένος παρέμεινε στο σημείο. 
Από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα αστυνομικοί της Τροχαίας Πέλλας και άνδρες με όχημα του ΕΚΑΒ τον αναζητούσαν καθώς ο ίδιος δυσκολευόταν να δώσει ακριβή στοιχεία για το σημείο που βρισκόταν με το αυτοκίνητό του. Τελικά μετά από κάποιες ώρες εντοπίσθηκε και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Έρευνα για το περιστατικό διεξάγει το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.