Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καλεσμένοι οι Ίκαροι Γιαννιτσών σε διεθνές τουρνουά στα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη


Το προπαιδικό τμήμα του συλλόγου των Ικάρων Γιαννιτσών θα έχει την τιμή να λάβει μέρος και να αγωνιστεί σε ένα ιστορικό γήπεδο με πολύ καλές ομάδες για το 1ο Χριστουγεννιάτικο και μεγαλύτερο στα βαλκάνια τουρνουά Μπάσκετ 2018. Στο τουρνουά θα αγωνιστούν ηλικίες 2004-2005 (προπαιδικό τμήμα) και 2006-2007 (μίνι τμήμα), ακαδημίες συλλόγων από Ελλάδα και Σερβία, εκ των οποίων είναι: Ίκαροι Γιαννιτσών (προπαιδικό), Ίκαροι Σερρών (μίνι τμήμα), Άθλος Αλεξάνδρειας (μίνι τμήμα), Αρχέλαος Κατερίνης (προπαιδικό τμήμα), Κεραυνός Λάρισα (μίνι και προπαιδικό τμήμα), Μαντουλίδης (μίνι και προπαιδικό τμήμα), KK All Star (μίνι και προπαιδικό τμήμα), BKK Radniski (μίνι και προπαιδικό τμήμα), KK Radivoc Rovac (μίνι και προπαιδικό τμήμα), KK Cerak (μίνι και προπαιδικό τμήμα). 

''Είναι μια γιορτή του μπάσκετ αυτό το τουρνουά και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε και θα ανταγωνιστούμε καλές ομάδες και ομάδες από την Σερβία. Λόγω της συμμετοχής και των μεθοδικών προπονήσεων που κάνουμε είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε και να ανταγωνιστούμε σε κάθε αγώνα, επίσης το τουρνουά αυτό είναι ένα δυνατό τεστ για να δούμε τις δυνάμεις μας και να διορθώσουμε τις αδυναμίες και ελαττώματα μας, δήλωσε ο προπονητής και βασικός παράγοντας του συλλόγου Ίκαροι Γιαννιτσών Σπόντης Νικόλαος. Το πρώτο τζάμπολ του τουρνουά θα γίνει στις 27/12/2018 και θα λήξει στις 29/12/2018.

Με εκτίμηση, γραφείο τύπου Ικάρων 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.