Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φιλικές αναμετρήσεις και για τα γυναικεία τμήματα των Ικάρων Γιαννιτσών


Ο αθλητικός σύλλογος ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών όπως φροντίζουν για τα ανδρικά τμήματα υποδομής τους, έτσι φροντίζουν και τα γυναικεία, κάνοντας σωστές και μεθοδικές προπονήσεις όπως και κανονίζοντας φιλικά παιχνίδια ώστε τα κορίτσια να εξοικειωθούν στο μπάσκετ και να πάρουν πολλές αγωνιστικές εμπειρίες.
Έτσι, δύο φιλικές αναμετρήσεις έλαβαν μέρος στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της Γουμέννισας μεταξύ των μικρών γυναικείων τμημάτων (μίνι και κορασίδες) των συλλόγων ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών και ΑΟΚ Γουμέννισας. "Υπήρχε μεγάλη συμμετοχή από τα κορίτσια τα οποία για ακόμη μια φορά έδειξαν μεγάλη διάθεση και πάθος έπαιξαν καλό μπάσκετ και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, δήλωσε η προπονήτρια των τμημάτων Βελικά Κατερίνα. Ευχαριστούμε την ομάδα της Γουμέννισας για την φιλοξενία και για το άριστο κλίμα κατά το οποίο διεξήχθησαν οι αγώνες.

Γραφείο τύπου Ικάρων 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.