Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξετάσεις ανωτέρας ζώνης ΑΣ Πελλαίος



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες εξετάσεις της χρονιάς ανωτέρας ζώνης.
Νιώθω πολύ περήφανος για τους αθλητές μου για την δύναμη,το πάθος και την αγάπη που έχουν για το Καρατε , σαν προπονητής ο στόχος μου δεν είναι μόνο το να διδάξω άλλα και να εμπνέω τους αθλητές μου για το άθλημα που επέλεξαν να κάνουν.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων περιείχε την βασική ύλη που πρέπει να γνωρίζει ένας αθλητής άλλα και πιο εξειδικευμένα και απαιτητικά στάδια. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τις επιδόσεις των αθλητών μου . Επόμενος στόχος οι αγώνες που θα γίνουν τον Φεβρουάριο ,μας περιμένει πολύ σκληρή προετοιμασία .

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που είναι δίπλα μου και πιστεύουν σε μένα , τα αποτελέσματα φάνηκαν στο πρωτάθλημα που έγινε πριν έναν μήνα , καθώς κατακτήσαμε 8 χρυσα μετάλλια και 25 στο σύνολο με μόλις 14 αθλητές.
Μαζί ενωμένοι φτάνουμε στην κορυφή . Τέλος να ευχαριστήσω τους προπονητές του Πανημαθιακου που μας τίμησαν με την παρουσία τους , Nikos Panetsidis και Andreas Panetsidis .
OSS!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.