Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε προπονητικό κοινόβιο της εθνικής ομάδας δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών


Με τον καλύτερο τρόπο θα ξεκινήσει η νέα χρονιά για δύο αθλήτριες του Ομίλου μας, οι οποίες επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν σε προπονητικό κοινόβιο της εθνικής ομάδας κωπηλασίας, στην κατηγορία νεανίδων. Πρόκειται για τις Μπαλλή Γεωργία και Φράγκου Ευαγγελία που μετά τις πολύ καλές επιδόσεις τους στα τεστ της Ομοσπονδίας ξεχώρισαν και, μαζί με άλλες έξι αθλήτριες από την υπόλοιπη Ελλάδα, θα βρεθούν στον Σχινιά για να προπονηθούν επί έξι ημέρες, 2 έως 6 Ιανουαρίου, κάτω από τις οδηγίες των ομοσπονδιακών προπονητών. Η επιλογή τους αυτή είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών τους όλη την προηγούμενη χρονιά και ευελπιστούμε να γίνει η αρχή για μια επιτυχημένη πορεία και σε διεθνές επίπεδο.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τις αθλήτριές του για αυτή τη διάκριση καθώς και τους προπονητές τους Σπύρο Ασπρογέρακα και Ειρήνη Μισυροπούλου για το έργο που επιτελούν όλα αυτά τα χρόνια και χαρίζουν στον Όμιλο σημαντικές διακρίσεις.

Το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 ως 15 ετών κάθε Τρίτη, Πέμπτη στις 15:30, και Σάββατο στις 09.30 στις εγκαταστάσεις του στον Λουδία. Πληροφορίες: κ. Γεώργιος Μαξούρης 6971556518

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.