Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μπουφάν στα δέντρα του πάρκου Κιουπρί στην Έδεσσα


Μία εξαιρετική πρωτοβουλία ανέλαβε ο Σύλλογος Καλλιτεχνών heart in the city, που συγκέντρωσε πολλά πανωφόρια και θα τα δωρίσει σε συνανθρώπους μας για τις γιορτές! Ο Σύλλογος, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων πόλεων, θα ντύσει τα δέντρα του πάρκου στο Κιουπρί με πανωφόρια και όσοι συνδημότες μας το έχουν ανάγκη και το επιθυμούν μπορούν να πάρουν το πανωφόρι τους… Η δράση θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου, στις 20:00 και τα πανωφόρια θα μείνουν στα δέντρα για όποιον επιθυμεί μέχρι το βράδυ της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου. 

Γραφείο Τύπου Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Μεγαλύτερη ξεφτίλα δεν υπάρχει! ρίξτε τους και άλλο κάτω τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.
    Χαζές ιδέες απο δήθεν έξυπνους ανθρώπους .δεν μπορούσατε να τα βάλετε σε ένα στεγασμένο μέρος να πηγαίνει ο κάθε συνάνθρωπος μας που έχει ανάγκη να διαλέγει και να παίρνει με αξιοπρέπεια, και οχι να τα ξεκρεμάει απο τα δέντρα να δει αν του κάνουν και αν οχι να τα ξανα κρεμάει τι ειναι ροδάκινα η μήλα ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορεί να το σκεφτήκαν ενήλικοι άνθρωποι αυτό! πλάκα μας κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.