Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που το φονικό τσουνάμι σαρώνει μέλη συγκροτήματος πάνω στη σκηνή (βίντεο)


Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη στιγμή που το τσουνάμι στην Ινδονησία παρασύρει τα μέλη ενός τοπικού συγκροτήματος και το ακροατήριο, σκορπίζοντας τον θάνατο.

Η δημοφιλής στη χώρα, ροκ μπάντα Seventeen από τη Τζακάρτα, ερμήνευε τραγούδια σε μια γιορτή που της κρατικής εταιρείας ηλεκτροδότησης PLN σε θέρετρο της παραλίας Tanjung Lesung, όταν απροσδόκητα το τσουνάμι σάρωσε τη σκηνή

Σε ανακοίνωσή του το συγκρότημα αναφέρει ότι ο μπασίστας M. Aουάλ Πουρμπάνι, γνωστός ως Μπάνι και ο μάνατζέρ τους βρέθηκαν νεκροί, ενώ εξακολουθούν να αγνοούνται άλλα τέσσερα μέλη των Seventeen.

Ο φρόντμαν της μπάντας, Riefian Fajarsyah, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα συγκινητικό βίντεο, καλώντας τους ακολούθους του να προσευχηθούν για τα μέλη του συγκροτήματος και τη γυναίκα του, που επίσης αγνοείται.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.