Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι φιλικοί αγώνες των μικρών Ικάρων Γιαννιτσών


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Γιαννιτσών, οι φιλικοί αγώνες των μικρών τμημάτων του συλλόγου ηλικίας 2007-2008 και 2009-2010 την Κυριακή 16/12 κόντρα στις ακαδημίες του Άθλου Αλεξάνδρειας.

Οι μικροί αθλητές και των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ευχαριστήθηκαν το μπάσκετ τόσο αυτοί, όσο και οι γονείς οι οποίοι παρευρέθηκαν στους αγώνες. Διεξήχθησαν δύο αγώνες με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή από τα παιδιά. “Μέσα από τους φιλικούς αγώνες δίνεται η ευκαιρία να φανεί η μεθοδική δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις των ακαδημιών και εδώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές για την προσπάθειά τους”, δήλωσε ο προπονητής και βασικός παράγοντας του συλλόγου Νίκος Σπόντης. Στις ακαδημίες οι αθλητές μας διδάσκονται όλα τα καλά του αθλητισμού τα οποία μπορούν να τα κρατήσουν και να τα κάνουν βιώματα σε όλη  
τους τη ζωή.
Επίσης στόχος μας είναι, στα Τμήματα Υποδομής να μάθουν τα παιδιά τη σωστή τεχνική του μπάσκετ, ώστε να μπορέσουν να αγωνιστούν με αξίωμα αργότερα στην αντρική ομάδα η οποία φέτος αγωνίζεται για την τετράδα στην Α’ Εκασκεμ.
“Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς οι οποίοι αγκαλιάζουν την προσπάθεια που γίνεται στις ακαδημίες αλλά και την εμπιστοσύνη τους σε εμάς, όπως και τον προπονητή του Άθλου Αλεξάνδρειας Βασίλη Αγγελή για την πολύ καλή συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια”, δήλωσε ο κύριος Σπόντης.

Με εκτίμηση,
Γραφείο τύπου Ικάρων

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.