Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι 15 νέοι Γραμματείς της Νέας Δημοκρατίας - Αναπληρωτής Γραμματέας ο Νίκος Θωμαΐδης


Η ΝΔ ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση του κεντρικού οργανωτικού της σχήματος. Πρόκειται για τους 15 γραμματείς της και τους 140 αναπληρωτές τους, το 73% των οποίων δεν έχει αναλάβει ποτέ στο παρελθόν ανάλογη θέση. Επιπλέον, δε, το 20% εξ΄ αυτών δεν είχε ποτέ στο παρελθόν ενεργό ανάμειξη στα κομματικά δρώμενα της Νέας Δημοκρατίας. Η Πειραιώς επισημαίνει ότι τα βιογραφικά τους ανταποκρίνονται πλήρως στο αίτημα της κοινωνίας να μπουν στην πολιτική πρόσωπα που έχουν διανύσει μια αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, με συμμετοχή στην κοινωνία των πολιτών.

Επίσης τονίζει ότι το 95% έχουν πτυχία ανώτατης ή ανώτερης εκπαίδευσης, το 97% προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα και ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 42 έτη.


Ο Νίκος Θωμαΐδης από την Πέλλα ορίσθηκε αναπληρωτής Γραμματέας Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα και στο βιογραφικό του αναφέρεται:

Ο Νίκος Θωμαΐδης,50 ετών. Απόφοιτοςτης Τεχνικής Σχολής Δημόκριτος. Διατηρεί επιχείρηση μοτοσυκλετών και ανταλλακτικών  και εργάζεται παράλληλα και ως Ιδ. Υπάλληλος σε εταιρεία Logistics. Πρώην Μέλος της ΠΕ ΝΔ και εκλεγμένος μέλος της ΝΟΔΕ Πέλλας. Μέλος του Μητρώου Στελεχώντης ΝΔ.

Η νέα σύνθεση των Γραμματέων είναι η εξής:

Γραμματέας Ποιότητας Ζωής: Ξένια Παπασταύρου
Γραμματέας Κοινωνική Αλληλεγγύης, ΑμεΑ & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Γιώργος Σταμάτης
Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων: Μαρία Συρεγγέλα
Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας: Χρήστος Ταραντίλης
Γραμματέας Προγράμματος: Γιώργος Στεργίου
Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων: Νάσος Μπαλέρμπας
Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων: Γιάννης Μπρατάκος
Γραμματέας Οικουμενικού Ελληνισμού: Τάκης Σκανδαλάκης
Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων & Ε.Ε.: Ιωάννης Σμυρλής
Γραμματέας Εργαζομένων στον Ιδιωτικό & Δημόσιο Τομέα: Θεόδωρος Κόλλιας
Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων: Νίκος Παγώνης
Γραμματέας Αγροτικών Φορέων: Κωνσταντίνος Μπαγινέτας
Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Νίκος Χαρδαλιάς
Γραμματέας Οργανωτικού: Στέλιος Κονταδάκης
Γραμματέας τέως Βουλευτών-Ευρωβουλευτών: Θεόδωρος Σκρέκας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. συγνώμη και ταπεινά μια γνώμη.Εδώ και 10-15 χρόνια έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με τις γνώσεις και κατάρτιση των νέων.Είναι πολύ πολύ μεγάλο το ποσοστό νέων που εχουν και 1 και 2 πτυχία και με πρακτική άσκηση μέσω ευρωπαικών προγραμμάτων .Πολλά νέα άτομα έχουν γνώση 2 και 3 ξένων γλωσσών.Όπως επίσης πολλοί ειναι αυτοί που πλέον έχουν τελειώσει και Μεταπτυχιακά.Όχι όμως σκέτα πτυχία.Σκέτα Χαρτιά.Σήμερα η εκπαίδευση σε όλο το κόσμο δίνει φοβερές παραστάσεις εμπειρίες βιώματα και γνωστικά επίπεδα σε υψηλό επίπεδο.Τέτοιους είδους άτομα υπάρχουν και στην Εδεσσα και στα Γιαννιτσά και στην Αριδαία.Και καταλήγω: με ποιό θράσσος άτομα χωρίς τις βασικές γνώσεις ,χωρίς τα αυτονόητα θέλουν να εμπλακούν στην τοπική Αυτοδιοίκηση ή στην πολιτική σκηνή? Απευθύνονται σε όσους έμειναν σε άλλες εποχές? το κάνουν σαν επαγγελματική επένδυση ? πραγματικά νομίζω κάποιοι (χωρίς να αναφέρω πρόσωπα)εκτίθενται χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτε, απλά Γιατί άλλαξαν οι εποχές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τρόπος που εκφράζεσαι δείχνει ξεκάθαρα πως ουδεμία σχέση έχεις εσύ με πτυχία, μεταπτυχιακά, ακόμη και βασική εκπαίδευση και μόρφωση. Πρέπει όμως να παραδεχθούμε ότι έχεις πολύ θράσος.
      Καλό θα ήταν να ξεσκονίσεις λίγο το βιβλίο Γραμματικής του Δημοτικού. Για ορθογραφία ούτε λόγος.

      Διαγραφή
    2. είπε κανείς ότι αυτός που σχολίασε είναι απαραίτητα ο ίδιος κάτοχος πτυχίων? μπορεί να είναι πατέρας με μορφωμένα παιδια...10.20 πάντα με γνώμονα το συμφέρον σκέφτεσαι? εκτίθεσαι...συζητήση γινεται...δύσκολο να διαφωνήσει κάποιος με τον 9:14

      Διαγραφή
    3. ασε μας ρε χαιβανοπατερα με τις τριχες σου ολοι αυτοι που μας κατσστρεαψανε φορτωμενοι με πτυχια ειναι σαν τα παιδια σου αυτη η καταντια να τους βριζετε ολους πια λες και εσεις ειστε φωστηρες φτανει πια

      Διαγραφή
    4. ασε μας ρε ..... με τις τριχες σου ολοι αυτοι που μας κατσστρεαψανε φορτωμενοι με πτυχια ειναι σαν τα παιδια σου αυτη η καταντια να τους βριζετε ολους πια λες και εσεις ειστε φωστηρες φτανει πια

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Νίκο, εμείς που σε γνωρίζουμε ξέρουμε ότι το αξίζεις.
    Μην δίνεις σημασία στους κακεντρεχείς, αγωνίσου για τις ιδέες σου όπως ξέρεις καλά να κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δώστε τίτλο σε αυτό το παιδί και πάρτε του την ψυχή. Ήταν να σκασει 1 μήνα τώρα χωρίς να μπορεί να γράψει κάτι στο προφιλ του. "Νικ ις μπακ" λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπουμε τους αετούς να πετούν ψηλά μόνοι τους, ενώ τα πρόβατα μαζεύονται σε κοπάδι.
      Philip Sidney, 1554-1586, Άγγλος ποιητής

      Διαγραφή
  4. Ψάχνω ψάχνω τον Ηλία τον δάσκαλο δεν βρίσκω. Γιατί τον φάγατε τι σας έφταιξε το παιδί? Μάς έφτιαχνε κσι τη διάθεση με το αέρα Που είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.