Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκπτώσεις 2019: Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν


Καταναλωτές και έμποροι αναμένουν τη χειμερινή εκπτωτική περίοδο, οι πρώτοι για να αποκτήσουν φθηνότερα τα αγαθά που επιθυμούν και οι δεύτεροι με την ελπίδα ότι θα τονώσει σημαντικά τον τζίρο των επιχειρήσεών τους.
Μετά την ανάπαυλα που ακολουθεί την εορταστική περίοδο στην αγορά, η αγορά αναμένει τονωτική ένεση από τις χειμερινές εκπτώσεις.

Η χειμερινή εκπτωτική περίοδος ξεκινά παραδοσιακά τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στα τέλη του Φεβρουαρίου.

Ως εκ τούτου, οι χειμερινές εκπτώσεις του 2019 θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, ότι σε ορισμένες περιπτώσεις και περιοχές, των εκπτώσεων προηγούνται ολιγοήμερες περίοδοι προσφορών.

Οι καταναλωτές, σε κάθε περίπτωση, καλούνται να είναι προσεχτικοί στις αγορές τους αναφορικά με το κόστος των προϊόντων, για την έκπτωση και την αναγραφή των οποίων οι επιχειρήσεις οφείλουν να πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.