Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Σύλλογος "Ανατολή" του ΚΔΑΠ μεΑ Γιαννιτσών ζητά στέγη για 4 ανάπηρους νέους


Ο Σύλλογος Γονέων, κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Ανατολή» του ΚΔΑΠ μεΑ Γιαννιτσών απευθύνεται στην κοινωνική ευαισθησία και τα φιλάνθρωπα συναισθήματα των συμπολιτών μας στα Γιαννιτσά.
Έτσι, αν κάποιος συμπολίτης μας διαθέτει μονοκατοικία ή διαμέρισμα στην περιοχή των Γιαννιτσών και δεν το χρησιμοποιεί, θα ήταν θεάρεστη πράξη να παραχωρήσει τη χρήση του στο Σύλλογο, για όσο χρονικό διάστημα ο ίδιος επιθυμεί.
Ο Σύλλογος θα στεγάσει στο οίκημα αυτό τους πρώτους τέσσερις ανάπηρους νέους, ώστε με τη βοήθεια μας να μπορέσουν να εξασκηθούν στην ημιαυτόνομη διαβίωση (Στέγες Υποστήριξης Διαβίωσης λέγεται το πρόγραμμα αυτό) για να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο να εξασκηθούν στην αυτοεξυπηρέτηση τους, με τη βοήθεια φροντιστών και να αντιμετωπίσουν την ζωή τους όταν δεν θα υπάρχουν γονείς να τους φροντίζουν.
Ελπίζοντας πως θα υπάρξουν συμπολίτες – ευεργέτες των αναπήρων νέων μας είμαστε στη διάθεση σας για κάθε επικοινωνία και πληροφορία.

Η Πρόεδρος Αναστασία Τσιμπρή: 6979242463                                                       
Γραμματέας: Παναγιώτης Χρυσίδης: 6977411065  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.