Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με το «δεξί» στη νέα χρονιά ο ΦΟ Αριδαίας, 67-83 τον τοπικό Αετό στο Κιλκίς!


Ο ΦΟΑ πήρε το θετικό αποτέλεσμα και στο Κιλκίς επί του Αετού (67-83) και βρίσκεται από χθες στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ μαζί με την Αλεξάνδρεια, που έκανε την πρώτη της ήττα στην Κατερίνη από την ΑΓΕΠ.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση που αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες, αλλά με νέο πρόσωπο τον Λάζαρο Πέτκο, χρειάστηκαν ένα δεκάλεπτο για να βρούν τα πατήματα τους και να πάρουν τελικά εύκολα τη νίκη. Οι γηπεδούχοι είχαν όρεξη και κατάφεραν να βάλουν δύσκολα στην ομάδα του ΦΟΑ αρχικά στο πρώτο δεκάλεπτο, που τους βρήκε μπροστά στο σκορ με 20-18 και εν συνεχεία αντέδρασαν στο δεύτερο πολύ καλό δεκάλεπτο της ομάδας της Αριδαίας και να μειώσουν το σκορ στη λήξη του ημιχρόνου στους τρεις (42-45).

Η ομάδα του ΦΟΑ παρ'όλα αυτά ανέβαζε ρυθμό σε κάθε δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να μη συναντήσει πρόβλημα στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο οι γηπεδούχοι δεν είχαν απαντήσεις με αποτέλεσμα μοιραία να έρθει η ήττα.

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Αετό, έχοντας 20 πόντους, ενώ ο Θοδωρής Τοπαλίδης σταμάτησε στους 16. Για τον Αετό Κιλκίς, ο οποίος προσπάθησε να παίξει καλό μπάσκετ ο Γκιζέλης σημείωσε 17 πόντους και ο Κόγιας 14.

Αρκετά ήταν τα λάθη των διαιτητών της αναμέτρησης Παπαγεωργίου και Εκίζογλου τα οποία ωστόσο δεν επηρέασαν στο τελικό σκορ.

Την επόμενη αγωνιστική (19/1) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στο ΔΑΚ Αριδαίας τους Ίκαρους Γιαννιτσών, ενώ ο Αετός Κιλκίς στο Αιγίνιο κόντρα στον Αιγινιακό.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 42-45, 58-66, 67-83
Διαιτητές: Παπαγεωργίου - Εκίζογλου

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Αποστόλου): Κιουσές 4, Νταμοτσίδης 2, Γκιζέλης 17(4), Φιλιππίδης 2, Βαϊτσούδης 10, Βογιατζής 4, Κόγιας 14(1), Βακουφτσής 10, Μαργαριτίδης 3(1), Παπαγεωργίου 1, Αμοιρίδης.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Πέτκος 6(2), Βασίλογλου, Τοπαλίδης 16, Νταούτι, Μπεγλόπουλος 11, Παπαβραάμ 12, Αβραμίδης 10(2), Κληντσάρης 6, Μακρόπουλος 20, Υποδηματόπουλος 2.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.