Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζει ακάθεκτος στην κορυφή ο ΦΟ Αριδαίας, 74-83 την ΑΓΕΠ στην Κατερίνη!


Οι παίκτες του ΦΟ Αριδαίας, μετά και τη νίκη, κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα της ΑΓΕΠ συνεχίζουν ακάθεκτοι την προσπάθεια τους για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.

Για να καταφέρουν να φτάσουν στη χθεσινή επικράτηση , οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση δοκιμάστηκαν σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος και τα έβγαλαν εις πέρας πετυχαίνοντας το στόχο τους. 

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται καλύτεροι στα δύο πρώτα δεκάλεπτα χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να ξεφύγουν ποτέ στο σκορ, με αποτέλεσμα να είναι μπροστά με μόλις δύο πόντους (20-18), ενώ παρά το πολύ καλό δεύτερο δεκάλεπτο το ημίχρονο έκλεισε με τη διαφορά στους τέσσερις (37-33).

Τελείως διαφορετικό ήταν το δεύτερο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν στην πίεση των γηπεδούχων και με πιο σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση να παίρνουν το προβάδισμα με 51-52 στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, το οποίο δεν έχασαν ποτέ μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης. Στο τελευταίο δεκάλεπτο μάλιστα η διαφορά έφτασε σε διψήφιο νούμενο και το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με τελικό σκορ 74-83.

Κορυφαίος και πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν από πλευράς ΦΟΑ ο Τοπαλίδης (28π.), ενώ σε πολύ καλή μέρα ήταν και οι Μακρόπουλος (16π./1τριπ.) και Ζέρζης (14π./2 τριπ.). Για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Χαρισσόπουλος (20π.) και Κουρκούτας (17π.). Καλή ήταν σε γενικές γραμμές η διαιτησία των Ελευθεριάδη Πλ. και Εκίζογλου.

Την επόμενη αγωνιστική (2/2) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής την Αλεξάνδρεια στο ΔΑΚ Αριδαίας, ενώ η ΑΓΕΠ αγωνίζεται στο Αιγίνιο κόντρα στον Αιγινιακό, παιχνίδι εξίσου σημαντικό για την τετράδα των play off.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 37-33, 54-60, 74-83
Διαιτητές: Παπαγεωργίου - Εκίζογλου

ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ (Χρυσανθόπουλος): Χαρισσόπουλος 20, Μέλιος 9(2), Παπάς, Ποσναχίδης, Ασαρίδης, Βαφόπουλος 13, Βουλγαράκης 9(1), Καρυώτης, Κουρκούτας 17, Βλάχος, Ζαπαντιώτης, Βαϊτσόπουλος 6(2).

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης, Βασίλογλου, Πέτκος 2, Τοπαλίδης 28, Νταούτι, Μπεγλόπουλος 11(1), Παπαβραάμ 6, Αβραμίδης 6(1), Υποδηματόπουλος, Ζέρζης 14(2) , Κληντσάρης, Μακρόπουλος 16(1).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.