Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

9oς Ημιμαραθώνιος Βεγορίτιδας - Προκήρυξη Αγώνα


Ο Σύλλογος Προστασίας Βεγορίτιδας διοργανώνει και σας προσκαλεί στον 9ο ημιμαραθώνιο δρόμο γιορτής Λίμνης Βεγορίτιδας το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 11:00. Με 3 διαδρομές (21km,5km και 1km για τα παιδιά), δίπλα στην μαγευτική Λίμνη Βεγορίτιδα και στους πρόποδες του χιονισμένου Βόρα-Καϊμακτσαλάν. 

Για 9η συνεχή χρονιά τρέχουμε σε μια πανέμορφη, πράσινη και γεμάτη οξυγόνο διαδρομή, που όσοι την γνωρίζουν μπορούν να καταλάβουν τι εννοούμε. 
Η διαδρομές είναι χαρτογραφημένες και σηματοδοτημένες. η χάραξη των διαδρομών έχει γίνει με suunto watch.Ο ανεφοδιασμός θα περιέχει νερό ανά 5km. Η Αφετηρία  ο Τερματισμός και οι απονομές  θα γίνουν στο Δημοτικό στάδιο της Άρνισσας καθώς υπάρχουν  αποδυτήρια με εγκατάσταση ζεστού νερού. Μετάλλια και κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους κάθε αγώνα. 

Οι διοργανωτές έχουν υπ όψιν τους το 3ημερο των αποκριών. Σας καλούμε να συνδυάσετε μια όμορφη  εκδρομή και τον αγώνα για όλη σας την οικογένεια ή την παρέα σας. 
Η διαμονή σας στην Αρνισσα μπορεί να γίνει ζεστή και ήρεμη αφού τα τοπικά  καταλύματα μπορούν να σας φιλοξενήσουν σε προνομιακές τιμές. 

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά  και τηλεφωνικά στα παρακάτω links και τηλέφωνα όπως επίσης να ρωτήσετε σχετικά με τις τιμές στα καταλύματα. Η τιμή συμμετοχής ανέρχεται στα 10€ για τα 21km και στα 8€ για τα 5km (όπου θα πληρωθούν αφού λάβετε τις διαπιστεύσεις από την γραμματεία του αγώνα).

Παρακαλούμε όλοι οι συμμετέχοντες να είναι στον χώρο εκκίνησης 2 ώρες πιο νωρις ετσι ώστε να διευκολύνουν και την γραμματεία αλλά και να κάνουν άνετα το ζέσταμα τους.
Πως θα έρθετε στην Άρνισσα  goo.gl/wvxJvt  
Φόρμα Συμμετοχής:  https://goo.gl/forms/13NoTB9ATjgDaB5u1
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 
Γκάτσος Σταύρος  6949283633 
Καραβίτης Βασίλης 6937667307
Βαρδάρης Χρήστος 6977439541

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.