Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέες μεταγραφές στον ΑΣ Γιαννιτσά



Τρεις νεαρούς ταλαντούχους παίκτες απόκτησε ο Α.Σ Γιαννιτσά από την Αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών

Ακόμα 3 παίκτες, ανακοίνωσε, η ομάδα του Α.Σ. Γιαννιτσά, που απόκτησε, από την αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών, τους Συμεωνίδη Συμεών μέσο, γεννημένος στις 6-2-2002, Τοψή Γεώργιο Τερματοφύλακα  γεννημένος 16-3-2004 και Παπαδόπουλος Χρήστος επιθετικός γεννημένος 13-6-2002 και οι 3 παίκτες ξεχωρίζαν με την αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών και για το σκοπό αυτό, ο Α.Σ. Γιαννιτσά τους απόκτησε με σκοπό να δώσει ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά της πόλης  να δείξουν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο.


Να θυμίσουμε ότι η συνεργασία του Α.Σ. Γιαννιτσά με την αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών ξεκίνησε πριν λίγους μήνες δηλαδή λίγο μετά την σύσταση της ομάδος , ήταν μια κινηση που ήθελε ο φίλαθλος κόσμος της Πόλης, μια που η Αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών με πάνω απο 200 παιδιά πέρα από το γεγονός ότι είναι μόνιμη πρωταθλήτρια Πέλλας και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και στα πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης όπου μετέχει,η συγκεκριμένη ακαδημία δουλεύει επαγγελματικά δίνοντας γερές βάσεις σε νεαρους φιλόδοξους παίκτες. Μην ξεχνάμε ότι έχει πάνω από 15 παίκτες σε ομάδες Α. Και Β' εθνικής και  από την συγκεκριμένη ακαδημία ξεκίνησε και ο Πέλκας του ΠΑΟΚ.

Γ.Χ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.