Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκη των Ικάρων Γιαννιτσών επί του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας


Μεγαλειώδης εμφάνιση και νίκη χαρακτήρα για την ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών κόντρα στην ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με τελικό σκορ 69-55, στο ντέρμπι της χθεσινής αγωνιστικής για την Α κατηγορία της Εκασκεμ το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό δημοτικό  γυμναστήριο Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδου.

 Το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ήταν αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα. Χαρακτηριστικό στοιχείο το οποίο κράτησε πίσω την επίδοση των Ικάρων ήταν τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ τα οποία όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Αλεξάνδρειας με αποτέλεσμα η λήξη της περιόδου να βρίσκει την ομάδα των Γιαννιτσών με ένα πόντο προβάδισμα και σκορ 15-14.


Ισορροπημένο το ματς και στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα με την ομάδα των Γιαννιτσών να μην είναι αποτελεσματική στην επίθεση στα πρώτα λεπτά κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της Αλεξάνδρειας και πήρε προβάδισμα 3 πόντων. Παρ’όλα αυτά οι Ίκαροι έδειξαν χαρακτήρα και γύρισαν το ματς παίρνοντας προβάδισμα ενός πόντου με τον Ελευθεριάδη να κάνει δύο εντυπωσιακά καρφώματα. Τελικό σκορ ημιχρόνου 31-30. 

Η τρίτη περίοδος ήταν και η πλέον καθοριστική για την αναμέτρηση με τον Παναγιώτη Βουζίνα να σημειώνει τους μισούς πόντους των Ικάρων στην περίοδο με τρία τρίποντα στην σειρά και να αναγκάζει τον Κουρτέση σε ταιμ αουτ. Η ομάδα των Ικάρων συνέχισε δυνατά μέχρι το τέλος και κατάφερε να αποκτήσει ένα προβάδισμα 13 πόντων 55-42.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Αλεξάνδρεια ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να ξαναμπεί στην διεκδίκηση της νίκης με την ομάδα των Ικάρων να πετυχαίνει μια νίκη χαρακτήρα με την εντυπωσιακή αυτή εμφάνιση τους, με τελικό σκορ αναμέτρησης 69-55. 

Διαιτητές: Ευφραιμίδης – Γιανκίδης

Δεκάλεπτα: 15-14, 31-30, 55-42, 69-55

ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών (Λούσης) : Μαλλιάρης 7 (1), Χαραλαμπίδης 4, Ελευθεριάδης 12, Μπογδάνης 14 (1), Μαυρόπουλος, Πολυχρονίδης 3 (1), Στόγιος, Κοσμολαρι, Καρυπίδης, Υφαντίδης 16 (1), Βουζίνας 13 (3)

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας (Κουρτέσης): Μπαλιακας 4, Καρκαρας 10, Πουρλιοτόπουλος 1, Σιδηρόπουλος 13 (1), Σιτσάνης 9 (1), Παντοφλίδης 6 (1), Παπαγερίδης 3 (1), Μπίσκας 4, Πρόιος 3, Καραγιάννης, Χερχελετζής 2

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.