Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών ύστερα από καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη


Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, μαζί με έτερους σταθμούς Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς ηλικίας 32 και 23 ετών, οι οποίοι ενέχονται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες σήμερα (13-01-2019), στην Εγνατία Οδό – ύψος Λαγκαδά, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά, πραγματοποίησαν σήμα στάθμευσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συλληφθέντες πλην όμως ο οδηγός του (32χρονος), δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προβαίνοντας ταυτόχρονα σε επικίνδυνους ελιγμούς.

Στη συνέχεια, το εν λόγω όχημα έπειτα από πρόσκρουση σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης ακινητοποιήθηκε και οι προαναφερόμενοι τράπηκαν σε φυγή πεζή, πλην όμως εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν.

Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δύο (2) ανήλικων αλλοδαπών, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.