Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΕ Πέλλας: Χωρίς σοβαρά προβλήματα η αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένωνΣε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας της ΠΕ Πέλλας  

Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: «Συνεργασία και ανοικτή επικοινωνία για τον περιορισμό της επικινδυνότητας – Πρώτος στόχος μας η ασφάλεια των πολιτών»

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα (03/01) με πρωτοβουλία της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά παρουσία και του Περιφερειακού Συμβούλου Πέτρου Ζέρζη, στο Διοικητήριο για την εξέταση της επιχειρησιακής ετοιμότητας του μηχανισμού πολιτικής προστασίας, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ο χιονιάς και ισχυρός παγετός που πλήττουν τη Χώρα. 


Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε ο υπεύθυνος αποχιονισμού και τα στελέχη που συνεργάζονται για την διαχείριση και αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων, δεν έχουν παρουσιαστεί σοβαρά προβλήματα και όλα τα περιστατικά επικινδυνότητας που αναφέρονται στις υπηρεσίες αντιμετωπίζονται άμεσα με τα διαθέσιμα μέσα.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν μόνιμα συνεργεία αποχιονισμού και ρίψης άλατος για την αντιμετώπιση του παγετού στους ορεινούς όγκους της Π.Ε. Πέλλας, ενώ, βρίσκονται σε επιφυλακή μηχανήματα για το ενδεχόμενο ανάγκης αποχιονισμού στις πεδινές περιοχές. 

Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους υπηρεσιακούς παράγοντες η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: «Παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη των φαινομένων, ώστε, να επέμβουμε έγκαιρα με τα μέσα τα οποία διαθέτουμε. Υπάρχει ετοιμότητα, καλή συνεργασία και συνεχής επικοινωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων πολιτικής προστασίας, κάτι που είναι σημαντικό, ώστε οι πολίτες να αισθάνονται  και να είναι ασφαλείς».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.