28.1.19

H κοπή πίτας και βράβευση διακριθέντων αθλητών του ΝΟ Γιαννιτσών (φωτο)

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας καθώς και την απονομή βραβείων στους διακριθέντες αθλητές του 2018 πραγματοποίησε και φέτος ΝΟΓ, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο εστιατόριο " Λουδίας" παρουσία πλήθους φίλων, μελών και επισήμων.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Νίκος Θωμαΐδης καλωσορίζοντας τον κόσμο και μεταφέροντας τις ευχές του για το νέο έτος. Κατά την ομιλία του τόνισε ιδιαίτερα  τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά ο όμιλος και οι αθλητές ενώ αναφέρθηκε και στη δική του προσωπική πορεία και συμβολή. Ακόμη γνωστοποίησε πως αυτή ήταν η τελευταία του θητεία ως πρόεδρος του Δ.Σ αφού στις επόμενες εκλογές δεν θα θέσει υποψηφιότητα . "Πρέπει να ξέρουμε πότε να φύγουμε από κάτι. Πρέπει να φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά πριν μας διώξουν". 

Στην συνέχεια προχώρησαν στην κοπή της βασιλόπιτας ενώ την σκυτάλη πήρε ο προπονητής του ομίλου κ. Σπύρος Ασπρογέρακας. Ο ίδιος ένιωσε την ανάγκη  να εκφράσει τις ευχαριστίες του στο Δ.Σ για την εμπιστοσύνη που το έδειξαν και να επισημάνει την σπουδαία εξέλιξη του ομίλου τα τελευταία χρόνια.  Σημαντικό παράδειγμα αποτελεί ο αθλητής Βασίλης Τσαλικίδης ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και να ενταχθεί στην ομάδα της Εθνικής Ελλάδος.


Ο κ. Νίκος Θωμαΐδης δεν παρέλειψε να συμπληρώσει τις αμέτρητες επιτυχίες που έχει σημειώσει ο όμιλος όλα αυτά τα χρόνια οι οποίες τον καθιστούν με διαφορά το πρώτο αθλητικό σωματείο στον νομό.

Πρώτος βραβευθής της εκδήλωσης ήταν ο Σταύρος Παπαδόπουλος ο οποίος αγωνίζεται στην κατηγορία ΑΜΕΑ και έχει καταφέρει να πετύχει πολλές επιτυχίες σε διασυλλογικούς και πανελλήνιους αγώνες.
Το βραβείο παρέλαβε από τον βουλευτή Πέλλας κ. Καρασμάνη ο οποίος σε ένα σύντομο χαιρετισμό παρότρυνε τον κ. Νίκο Θωμαΐδη να μην εγκαταλείψει τα καθήκοντα του και να συνεχίσει να προσφέρει το έργο του.

Επόμενη βράβευση έγινε στην αθλήτρια Αννέτα Αρετάκη με επιτυχίες τόσο σε διασυλλογικούς όσο και πανελλήνιους αγώνες. Η απονομή έγινε από τον δήμαρχο Πέλλας κ. Στάμκο ο οποίος με μια σύντομη αναφορά τόνισε την συνεισφορά του δήμου στον όμιλο όσο αυτό είναι εφικτό αλλά και πώς παρά τις δυσκολίες είναι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον του ομίλου.

Βραβείο παρέλαβε και η αθλήτρια Δάφνη Μπαλλή με αντίστοιχες επιτυχίες των παραπάνω αθλητών από τον πρώην βουλευτή κ. Σταμενίτη. Ο ίδιος δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία του ομίλου ενώ τόνισε την ανάγκη συνεισφοράς από όλους .

Η επόμενη βράβευση άνηκε δικαιωματικά στον αθλητή Βασίλη Τσαλικίδη ο οποίος με τις διακρίσεις του σε διασυλλογικό, πανελλήνιο, βαλκανικό και παγκόσμιο επίπεδο κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες. Ο πρώην βουλευτής κ. Τζαμτζής αφού παρέδωσε το βραβείο στον αθλητή συνεχάρηκε το Δ.Σ για την μέχρι τώρα πορεία του ομίλου και παρότρυνε τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια τους όσο μπορεί.

Ο τελευταίος βραβευθής Κώστας Ζητηρίδης δεν κατάφερε δυστυχώς να παραβρίσκεται στην εκδήλωση και έτσι  τον λόγο πήρε η περιφερειακός σύμβουλος κ. Ζωγράφου, που σε μια σύντομη ομιλία υπογράμμισε την σπουδαιότητα του ομίλου και την ανάγκη συνέχισης του.

Η εκδήλωση έκλεισε με την βράβευση των προπονητών κ. Σπύρου Ασπρογέρακα και της κ. Ειρήνης Μυσιροπούλου από τους περιφερειακούς συμβούλους κ. Ανδρίτσος και κ. Ζέρζη αντίστοιχα. 

Συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε όταν η κ. Φωτεινή Κομκή μητέρα του Βασίλη, ανακοίνωσε πως τύπωσε μπλουζάκια με το λογότυπου του ομίλου για τους αθλητές προς τιμήν του πατέρα της που έφυγε από τη ζωή. Επιθυμία του ήταν τα χρήματα από τα στεφάνια της κηδείας του να διατεθούν για αυτό τον σκοπό.

Ρεπορτάζ: Κυριακή Αρετάκη 
nogkp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.