Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκόπια: Στους 14 οι νεκροί από την ανατροπή λεωφορείου - Διήμερο εθνικό πένθος



Ακόμη ένας τραυματίας υπέκυψε στα τραύματά του μετά την ανατροπή λεωφορείου έξω από τα Σκόπια, με αποτέλεσμα ο αριθμός των νεκρών να αυξηθεί στους 14.

Από τους περίπου 30 τραυματίες που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία των Σκοπίων, τουλάχιστον έξι δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή.

Το υπουργικό συμβούλιο που συνεδρίασε εκτάκτως χθες το βράδυ, κήρυξε διήμερο εθνικό πένθος στην χώρα τη 14η και 15η Φεβρουαρίου.

Ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για το δυστύχημα. «Δύσκολη νύχτα, γεμάτη τεράστιο πόνο και θλίψη. Δεν έχω λόγια που θα μπορούσαν να απαλύνουν τον πόνο των οικογενειών που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα απόψε σε ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα» ανέφερε ο Ζόραν Ζάεφ.

Το λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν περίπου 50 επιβάτες ανατράπηκε χθες το απόγευμα δέκα χιλιόμετρα έξω από τα Σκόπια. Το λεωφορείο είχε ξεκινήσει από τα Σκόπια με προορισμό την πόλη Γκόστιβαρ. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.