Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΦΚΑ: Το Σαββατοκύριακο τα ειδοποιητήρια για τον Ιανουάριο 2019


Οι εισφορές Ιανουαρίου 2019 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματιών, θα αναρτηθούν από τον ΕΦΚΑ το διήμερο 23/02 και 24/02/2019, στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Οργανισμού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του ΕΦΚΑ, οι εισφορές έχουν υπολογιστεί με τα νέα μειωμένα ποσοστά κλάδου σύνταξης, όπως προσδιορίζονται με το N. 4578/2018.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο του ΕΦΚΑ, www.efka.gov.gr, προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά για την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής, δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.

Καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019. Την ίδια ημερομηνία, θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς, μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Θα δείτε κάτι μειωμένα άλλο πράγμα,η χαμηλή κατηγορία από 95,19 πηγε στο 103,39.Δηλαδή καπέλο άλλα περίπου 100 ευρώ το χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ειδοποίητηρια για την επιστροφή ΦΠΑ ποτέ θα τα στείλει η προοδευτική κυβέρνηση μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.