Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ομάδα ρομποτικής του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας στην τελική φάση του διαγωνισμού στην Αθήνα


Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα ρομποτικής του σχολείου μας

Το Σάββατο 10-2-2019 η ομάδα ρομποτικής του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας συμμετείχε, στο κολέγιο Anatolia της Θεσσαλονίκης, στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Η ομάδα μας διαγωνίστηκε μαζί με άλλες 20 ομάδες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην πιλοτική κατηγορία για αρχάριες ομάδες γυμνασίου «Πρωτέας» και κατέλαβε την  4η θέση εξασφαλίζοντας και την πρόκριση για την τελική φάση του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 24/2/2019.

Στην ομάδα, που διαγωνίστηκε, συμμετείχαν οι μαθητές Σιδηρόπουλος Δημήτριος, Αναστασίου Θεόδωρος, Ιατρίδης Νικόλαος με αναπληρωματικά μέλη τους Ρίζο Νέαρχο, Τριανταφυλλίδη Δανιήλ και Θεοδωρίδη Συμεών που συμμετείχαν στην προετοιμασία και υπεύθυνο τον καθηγητή Πληροφορικής κ. Βογιατζή Σωτήριο.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν τους μαθητές και τον υπεύθυνο καθηγητή τους και τους εύχονται καλή επιτυχία στην τελική φάση του διαγωνισμού! Επίσης ευχαριστούν τον εκπαιδευτικό Αντωνέλη Τιμολέων για τις πολύτιμες συμβουλές του σε όλη τη διάρκεια προετοιμασίας της ομάδας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.