Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ποντάρισμα 400,000 € σε ανατροπή στη Football League


Έρευνα της Interpol που αφορά.. τα ελληνικά γήπεδα έγινε γνωστή από ιταλική ιστοσελίδα, η οποία αποκάλυψε πως την περασμένη Κυριακή στον αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Αιγινιακό πονταρίστηκαν 400.000 ευρώ στην ανατροπή!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το dikisports.blogspot.com που επικαλείται το δημοσίευμα του ιταλικού site, στην επαρχία του Ρίμινι «παίχτηκαν» ποσά συνολικού ύψους των 400.000 ευρώ στην ανατροπή, αλλά και στο ακριβές σκορ (το ματς ξεκίνησε με 0-2 και έληξε 3-2).

Αξίζει να αναφερθεί πως ο συγκεκριμένος συνδυασμός (ανατροπή και ακριβές σκορ, δηλαδή) πλήρωνε απόδοση που έφτανε τις 27 φορές τα λεφτά του παίκτη!

Πάντως τα πρακτορεία στοιχηματισμού δεν έμειναν αμέτοχα, μιας και από το Ρίμινι μέχρι το Ριτσιόνε θεώρησαν ως ύποπτο το συγκεκριμένο παιχνίδι, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αρνηθούν πληρώσουν όσους κέρδισαν το στοίχημα.

Επιπροσθέτως είναι παράξενο το γεγονός πως οι κάμερες ασφαλείας «έπιασαν» τους παίκτες οι οποίοι πόνταραν στην συγκεκριμένη ανατροπή στον αγώνα της Football League.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.