Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Χρηματοδότηση Δήμου Αλμωπίας με 60.000 € για ζημιές από θεομηνίες


Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του Δήμου Αλμωπίας  με το ποσό των 60.000 ευρώ από το "Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών από θεομηνίες" του Υπουργείου Εσωτερικών

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας  Τζάκρη ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η χρηματοδότηση του Δήμου Αλμωπίας από το «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού» με το ποσό των 60.000 ευρώ για την αντιμετώπιση των καταστροφών που προκλήθηκαν από πλημμύρες κατά την προηγούμενη χρονιά.
Το αίτημα για την χρηματοδότηση του Δήμου Αλμωπίας από το παραπάνω πρόγραμμα είχε καταθέσει η κ. Τζάκρη στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών στις 26-9-2018.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Δήμαρχε σφύρα μου κλέφτικα αν τα πάρεις; Τώρα μάλιστα που την κήρυξες και ανεπιθύμητη στο Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι απο την τσέπη της θα τα δώσει? Σφυρα του ομως να χαρει!!!!

      Διαγραφή
  2. Γλυκούλα η μόνη θεομηνία είσαι εσύ που βρήκε τον νόμο μας αλλά που θα πάει έρχονται εκλογές ΣΗΦΑΚΗΣ και πάλι ΣΗΦΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.