Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέθανε ο ισοβίτης Θεόφιλος Σεχίδης


Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο 46χρονος ισοβίτης Θεόφιλος Σεχίδης που ήταν γνωστός και ως μακελάρης της Θάσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα του μπάνιου.

Παλιότερα είχε καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης που είχε απορριφθεί και εκκρεμούσε δεύτερο αίτημα.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν τον Ιούνιο του 1997 όταν ο νεαρός τότε φοιτητής της Νομικής Θεσσαλονίκης σκότωσε με πρωτοφανή, ανατριχιαστικό τρόπο την οικογένειά του, μητέρα, πατέρα, αδελφή, γιαγιά και τον θείο του στη Θάσο.

Τους τεμάχισε και έριξε τα διαμελισμένα πτώματα στη χωματερή. Εν συνεχεία, πήρε ορισμένα από τα τεμαχισμένα μέλη και τα τοποθέτησε στο ψυγείο. H ψυχιατρική διάγνωση έκανε λόγο για σχιζότυπη διαταραχή.

O Θεόφιλος Σεχίδης είχε δεχτεί απαθής την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου, που του επέβαλε πέντε φορές ισόβια και συνολική φυλάκιση 12 χρόνων κρίνοντας τον ανάξιο να κληρονομήσει τα ακίνητα και κινητά περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.