Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκη των Ικάρων Γιαννιτσών κόντρα στους ΓΑΣΠ Πάνθηρες


Ακόμα μία νίκη για την ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών οι οποίοι χθες κατάφεραν να κερδίσουν την ομάδα της Κατερίνης ΓΑΣΠ Πάνθηρες στο κλειστό δημοτικό γήπεδο των Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδου με τελικό σκορ 72-67.

Στα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου οι Ίκαροι με κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση κατάφεραν να βρουν καλές επιλογές ξεκλειδώνοντας την άμυνα των Πανθήρων και διαμόρφωσαν ένα σκορ 15-9. Στην συνέχεια της περιόδου όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν επιπλέον πόντους και αυτό ήταν κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Χρυσίδη διαμορφώνοντας ένα σκορ περιόδου 15-16 υπέρ τους. 

Στην δεύτερη περίοδο οι Ίκαροι ανέβασαν ρυθμούς στην επίθεση και σκόραραν 21 πόντους στην περίοδο όμως η ολιγωρία στην άμυνα συνεχίστηκε με αποτέλεσμα η ομάδα των Γιαννιτσών να βρίσκεται πάνω μόλις ένα πόντο με την λήξη του ημιχρόνου με σκορ 36-35.

Στην τρίτη περίοδο οι Ίκαροι έσφιξαν την άμυνα τους και δέχτηκαν 13 πόντους λιγότερο απ ότι στην δεύτερη περίοδο και κυκλοφορώντας την μπάλα καλύτερα στην επίθεση έβρισκαν διάφορες λύσεις απέναντι στην άμυνα των Πανθήρων με αποτέλεσμα να ανοίξει η μεταξύ τους διαφορά στους 10 πόντους με την λήξη της τρίτης περιόδου με σκορ 57-47. 

Στις αρχές της τέταρτης περιόδου η διαφορά στο σκορ έφτασε μέχρι και τους 15 πόντους υπέρ της ομάδα των Ικάρων όμως μια ολιγωρία στην άμυνα την οποία προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Κατερίνης στο τέλος του δεκαλέπτου μείωσε το σκορ στους 5 με σκορ 72-67 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών πλέον βρίσκεται στην 2η θέση, με ισοβαθμία, της βαθμολογίας της Α κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ και με νίκη στην επόμενη αγωνιστική κλειδώνει την θέση της στην τετράδα και στα playoff ανόδου της Γ’ εθνικής, κάτι το οποίο ήταν και αρχικός στόχος της ομάδας των Γιαννιτσών. 

Διαιτητές: Ντόγκας – Χατζηκώστας

Δεκάλεπτα: 15-16, 36-65, 57-47, 72-67

ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών (Λούσης): Ορτζάνης, Μαλλιάρης 5 (1), Χαραλαμπίδης, Ελευθεριάδης 19, Μπογδάνης 10, Μαυρόπουλος 3 (1), Πολυχρονίδης 8, Καρυπίδης, Υφαντίδης 20 (5), Κοσμολλάρι, Βουζίνας 7 (1)

ΓΑΣΠ Πάνθηρες (Χρυσίδης): Ιορδανίδης, Πολυχρόνης 3 (1), Κωνσταντόπουλος, Μπούσμπουρας 10, Αδαμόπουλος 6, Γκαβοτάσιος 13 (2), Ψαρρού 5, Λόγυρος 14 (3), Κεσεσίδης , Χρυσάφης, Σταυριανίδης 16 (2), Κουτσικάς 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.