728x90

Τρεις γυναίκες νεκρές από έκρηξη φιάλης υγραερίου σε ταβέρνα στην Καλαμάτα

Φονική έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε ταβέρνα που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Σανταρόζα και Ηρώων, στην Καλαμάτα, στην περιοχή της παραλίας, κοντά στον Ιερό Ναό της Ανάστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr, η έκρηξη σημειώθηκε σε φιάλη υγραερίου, στην κουζίνα της ταβέρνας.

Αποτέλεσμα της έκρηξης, όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, ήταν να βρουν φρικτό θάνατο δύο εργαζόμενες, ηλικίας 53 και 46 χρόνων αντίστοιχα, καθώς και η 53χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη.

Επίσης, από την έκρηξη τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ηλικίας 53 χρόνων και μία εργαζόμενη, ηλικίας 27 χρόνων.

Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code