Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα εγκαίνια Έκθεσης Ορυκτών στην ΈδεσσαΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Ορυκτών του Δήμου Έδεσσας, που θα λειτουργήσει ως μόνιμος εκθεσιακός επισκέψιμος χώρος στον Μύλο του Νερού.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας διαχειρίζεται με επιτυχία τους επισκέψιμους χώρους της πόλης στους Μύλους και το Βαρόσι, αναβαθμίζοντας συνεχώς τη λειτουργία τους και το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας. Η Έκθεση Ορυκτών συμπληρώνει το δίκτυο των επισκέψιμων χώρων της πόλης και δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στους επισκέπτες να γνωρίσουν την Έδεσσα, την προβιομηχανική της κληρονομιά στην περιοχή των Μύλων, την αρχιτεκτονική της κληρονομιά στο Βαρόσι, αλλά και την γεωλογική της ιστορία με το «Φρύδι» της πόλης, τα πρωτογενή σπήλαια και τη μοναδικότητα του Λόγγου.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, ευχαρίστησε θερμά τον Δρ. Χάρη Φουνταλή για την ευγενική του προσφορά προς την πόλη και τον διαβεβαίωσε ότι η έκθεση των 250 και πλέον ορυκτών θα εμπλουτίζεται συνεχώς και θα αποτελεί ένα από τα σημαντικά επισκέψιμα σημεία της πόλης.

Με την σειρά του ο δωρητής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για την άμεση ανταπόκριση του Δήμου Έδεσσας και της ΔΗΚΕΔΕ, που «έστησαν» έναν αξιόλογο επισκέψιμο χώρο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αναφέρθηκε στο ιστορικό της δημιουργίας της συλλογής και μίλησε για τα ορυκτά που απαρτίζουν τη συλλογή.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος έδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Φουνταλή με τις ευχαριστίες του Δήμου Έδεσσας και της ΔΗΚΕΔΕ.

Γραφείο Τύπου
Δήμου ΈδεσσαςShare on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 σχόλια:

 1. Μεγάλη επιτυχία ο μύλος του νερού έγινε έκθεση ορυκτών, τεράστια επιτυχία μεγάλε ΓΙΆΝΝΟΥ, άντε και σε ανώτερα, κανε και τον καταρράκτη έκθεση φιστικιών, όλα τα έκανες μαντάρα εκεί θα κολλήσεις . Συγχαρητήρια στον κύριο Φουνταλή για τα εκθέματα που φυσικά θα έπρεπε να στεγαστούν σε διαφορετικό χώρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΩΡΏ έκανε τίποτα δέκα χρόνια... ένα μουσείο, ένα πολιτιστικό της προκοπής. ένα κάτι τέλος πάντων που να μπορεί να προβάλει ... αξιόλογες κατά τα άλλα εκθέσεις...?
  Για σου ΓΙΆΝΝΟΥ αρχοντ.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.