Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Πόσιμο το νερό της ΤΚ Πιπεριάς


Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες ενημερώνει ότι το Ν.Π.Ι.Δ. προχώρησε σε προγραμματισμένες εργασίες για την αποκατάσταση του προβλήματος που αφορά το πόσιμο νερό εξαιτίας των υψηλών δεικτών αρσενικού στις αναλύσεις νερού τις Τ.Κ. Πιπεριάς.

Έτσι αρχικά με τη συνεργασία του Προέδρου της Τ.Κ. Πιπεριάς Μπαρμπαγίαννη Ιωάννη και μαζί με το προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας προχωρήσαμε στην σύνδεση του δικτύου ύδρευσης με εφεδρική γεώτρηση η οποία έχει ελεγχθεί.

 Επίσης πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και ασύρματου φλοτέρ, ώστε να μπορεί να τροφοδοτεί η εφεδρική γεώτρηση την δεξαμενή ύδρευσης, με αυτόν τον τρόπο θα μειωθούν αισθητά οι τιμές του αρσενικού που εμφανίζονταν σε προηγούμενες αναλύσεις.

Επιπλέον ανακοινώνουμε ότι από τα τελευταία αποτελέσματα που έχουμε λάβει το νερό της Τ.Κ. Πιπεριάς είναι πόσιμο και τα κοινοποιούμε με τα παρακάτω στοιχεία ανάλυσης.

Οπότε οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν το νερό της Τ.Κ. Πιπεριάς ως πόσιμο. 
Επιβεβαιώνουμε ότι με τις ενέργειες που πραγματοποιήσαμε δε θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα από εδώ και στο εξής λόγω των παρεμβάσεων που έχουν πραγματοποιηθεί  σε σχέση με την ενεργοποίηση της εφεδρικής γεώτρησης η οποία θα ενισχύσει την ποσότητα που χρειάζεται για την μεγάλη μείωση των τιμών αρσενικού.

Για την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών  η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας θα πραγματοποιήσει αναλύσεις και τους επόμενους μήνες και θα τα κοινοποιήσει στα Μ.Μ.Ε. για να κάνει γνωστά τα αποτελέσματα των αναλύσεων για την Τ.Κ. Πιπεριάς αλλά και για όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας.
Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας έχει χρέος να ενημερώνει τους πολίτες για ότι αφορά το πόσιμο νερό και με σοβαρότητα αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα. Για αυτόν τον λόγο βρισκόμαστε σε διαδικασία για την υλοποίηση μελέτης για την εγκατάσταση νέας γεώτρησης ύδρευσης αλλά και την χρηματοδότηση αυτής από το αρμόδιο υπουργείο ώστε να υπάρχει εναλλακτική λύση για τα επόμενα χρόνια.

Τέλος ενημερώνουμε όλους τους κατοίκους της Τ.Κ. Πιπεριάς ότι θα  πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση με όλους καταναλωτές ώστε να γίνει γνωστό σε όλους ότι το νερό της Τ.Κ.  είναι πόσιμο αλλά και για τις ενέργειες που έχουν γίνει και επρόκειτο να πραγματοποιηθούν.

Θεωρούμε ότι στη δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε ως Ν.Π.Ι.Δ. ειδικού σκοπού,  κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε ουσιαστική λύση για το πιο σημαντικό αγαθό του ανθρώπου, το νερό .
Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας πάντα κοντά στον πολίτη.
Ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση που δείξατε έως σήμερα .

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας 
Γεωργίου Χρήστος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.