Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Απειλεί να αυτοκτονήσει η μητέρα της φοιτήτριας που είχε πηδήξει από μπαλκόνι φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)



Ένταση στην Εισαγγελία Γιαννιτσών, καθώς απειλεί να πέσει από την ταράτσα του τετραόροφου κτιρίου, όπου βρίσκεται από τις 9.00 το πρωί, η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή από τα Γιαννιτσά, που αυτοκτόνησε πριν από δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη. 
Η μητέρα της φοιτήτριας ζητά να επισπευθούν οι διαδικασίες από την Δικαιοσύνη των δικογραφιών της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η οικογένεια μιλά ανοιχτά για εγκληματική ενέργεια και απορρίπτει κάθε ισχυρισμό περί αυτοκτονίας. 
Η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή απειλεί να αυτοκτονήσει και καταγγέλλει καθυστερήσεις στην διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου του παιδιού της.
Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής καθώς και ειδικός διαπραγματευτής.

Υπενθυμίζεται ότι η Λίνα Κοεμτζή το Νοέμβριο του 2016 ανέβηκε στον 9ο όροφο της εστίας του Πανεπιστημίου και βούτηξε στο κενό. 
Η μητέρα της υποστηρίζει ότι η κόρη της αυτοκτόνησε επειδή δεχόταν εκβιασμό ότι θα δημοσιοποιήσουν ερωτικό υλικό που είχαν γι’ αυτήν. Η μητέρα της φοιτήτριας υποστήριξε ότι η κόρη της είχε μπλέξει σε κύκλωμα, οι άνθρωποι του οποίου «την εκβίαζαν να κάνει πράγματα παρά τη θέλησή της».






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.