Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανασχηματισμός: Το νέο σχήμα της κυβέρνησης


Περιορισμένος, όπως άλλωστε αναμενόταν, ο ανασχηματισμός στο Υπουργικό Σχήμα, με βασική αλλαγή, την αναβάθμιση του Γιώργου Κατρούγκαλου σε υπουργό Εξωτερικών, Αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών η Σία Αναγνωστοπούλου. 

Ειδικότερα:
Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ανακοίνωσε τα νέα ονόματα που μπαίνουν στην κυβέρνηση.
Οι αλλαγές αφορούν, όπως είναι γνωστό, στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης καθώς η Κατερίνα Νοτοπούλου κατεβαίνει για υποψήφια δήμαρχος στην Θεσσαλονίκη, την θέση του Νάσου Ηλιόπουλου στο υπουργείο Κοινωνικής Ασφάλισης αφού ο υφυπουργός διεκδικεί τον δήμο της Αθήνας, και την θέση του υπουργού Εξωτερικών καθώς το είχε αναλάβει ο Αλέξης Τσίπρας εξ αιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Με δεδομένες τις υποχρεώσεις του Νάσου Ηλιόπουλου ως υποψηφίου για το Δήμο Αθηναίων και της Κατερίνας Νοτοπούλου ως υποψήφιας για το Δήμο της Θεσσαλονίκης παρουσιάζεται η ανάγκη για ένα περιορισμένης έκτασης ανασχηματισμό, τόνισε ο Δ. Τζανακόπουλος, ανακοινώνοντας τα νέα πρόσωπα:
Στο Υπουργείο Εξωτερικών νέος Υπουργός ορίζεται ο Γιώργος Κατρούγκαλος.
Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα την Ευρωπαϊκή Πολιτική ορίζεται η Σία Αναγνωστοπούλου.
Στο Υπουργείο Εσωτερικών Υφυπουργός με αρμοδιότητα Μακεδονίας – Θράκης ορίζεται η Ελευθερία Χατζηγεωργίου.
Στο Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης υφυπουργός ορίζεται ο Κωνσταντίνος Μπάρκας.
Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών υφυπουργός ορίζεται ο Θάνος Μωραϊτης
Τέλος στο Υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής Υφυπουργός ορίζεται ο Άγγελος Τόλκας.
Η ορκωμοσία των υπουργών θα γίνει τη Δευτέρα, μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από το Μόναχο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Απαράδεκτος να αφήσει στελέχη όπως τζάκρη σηφακη έξω τόσο δούλεμα μας ρίχνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τολκας μωραιτης πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχει χάσει την μπάλα για ένα τρίμηνο υπουργοί και μετά όλοι μαζί σπίτι τους τόσο μεγάλη έλλειψη έχει ο ΣΥΡΙΖΑ σε στελέχη όλο με δανεικούς από ανεξαρτητους και ΠΑΣΟΚ και λίγο ν.δ αυτό δεν είναι κόμμα αλλά ποδοσφαιρική ομάδα από ολους και από λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη χαίρεσαι!!. '' η ποδοσφαιρική ομαδα σκοράρει και πάει για πρωτάθλημα ''. Οπότε 4:02μ.μ., καλη και η εξέδρα.. Να τη συνηθίσεις.... Εκεί θα μείνετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίασε δουλειά το γραφείο ή αλαζονεία σας χωρίς όρια ο λαός θα σας απαντήσει κατάλληλα η Μακεδόνες δεν ξεχνάμε

      Διαγραφή
    2. Καλά 8:08μ.μ. Ειστε απιστευτοι!!! Βλέπετε Παντού '' γραφεια''. Και γιατί να μην βγει ο Συριζα? Τι έκαναν οι προηγούμενες Κυβερνήσεις? Οσο για το '' Μακεδονικο'' μην αυταπατασαι, το ίδιο θα ψήφιζαν και οι '' πολεμιοι'' της συμφωνιας. Απλά προσπαθούν να το εκμεταλλευτουν υπέρ τους ως Αντιπολιτευση . Άλλωστε δεν έχουν αλλα επιχειρήματα, τους είδαμε τόσα χρονια και αυτους. ''εξω απο τον χορο πολλά τραγούδια λεμε''....

      Διαγραφή
    3. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγει ο σύριζα από την πόρτα θα πέσει πολύ γέλιο στης εκλογές

      Διαγραφή
  4. ΚΑΛΑ Η ΝΤΟΡΚΑ ΚΑΙ Ο ΣΗΦΑΚΑΣ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΑΝΕ.
    ΤΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝΕ, ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ HOT SPOT ΚΑΝΑΝΕ, ΤΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΒΓΑΛΑΝΕ, ΤΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝΕ, ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ, ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ, ΤΙ ΜΙΝΙΜΙ ΚΑΙ ΜΑΧΙΜΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝΕ, ΤΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝΕ.
    ΤΟΣΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ;
    ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταματά να είσαι ειρωνας και εμπαθης, ειδικά με το Σηφακη. Έναν άνθρωπο που τόσα χρόνια στην Πέλλα, απέδειξε ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει στην περιοχή. Ένα πνεύμα Ανησυχο,
      δραστηριο, συμμετεχοντας ενεργά στα πολιτιστικα, πολιτικά και κοινωνικα δρώμενα. Όλοι μας το γνωρίζουμε πάρα τις Πολιτικές διάφορες μας, ότι μπορεί να καταφέρει αρκετά για το κοινό καλό σε οποία θέση κι αν είναι. Γιατί είναι εντιμος, αγωνιστης, επιμονος και αποτελεσματικος. Και να είσαι βέβαιος πως ότι υποσχεθηκε θα προσπαθησει να το φτάσει στην πραγματωση του, στον απαραίτητο χρόνο. Τον ξέρουμε καλά τον Γιάννη... Δε θα μας απογοητεύσει... Οπότε σταματά να είσαι κακεντρεχης και ακυρος.δεν εχει να αποδείξει κάτι...

      Διαγραφή
  5. Και ο Απόλλων Αθηνών ποδοσφαιρική ομάδα είναι και που και που σκοράρει αλλά υποβιβάζεται 7.09

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά,μην είστε αχάριστοι,πάλι έχουμε υπουργό απο τον Νομό μας.Μπορεί να μην υπουργοποιηθηκαν η Ντορκα και ο Σηφάκης έγινε όμως η Ελευθερία απο την Αρνισσα.Την ξέρει αυτή κανείς;Παντως το βιογραφικό της είναι γεμάτο από πορείες σε ολορ τον κόσμο.Είδες τι χρειάζεται για να. γίνεις υπουργός; Αθάνατε ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10:17μ.μ. Έχεις δίκιο τελικά!!!!Το να πω? Ναι, για να γίνεις Υπουργός δεν χρειάζεται ρε φίλε να κατάγεσαι από '' τζακι'' ούτε από Μεγάλο ονομα, μα να είσαι πάνω από όλα αγωνιστης, εντιμος με οράματα και πάθος να προσφέρεις για το κοινό καλό. Τι πιο αξιόλογο από νέους, αφθαρτους ανθρώπους με μεράκι και ορεξη για δουλειά? Μπράβο στον Συριζα που δίνει προβαδισμα στη νέα γενιά , αυτοί είναι το μέλλον της χώρας μας.... Είδαμε τόσα χρόνια τι μας πρόσφεραν οι '' οικογενειοκρατιες και τα τζάκια''.. Αντί να στηρίζεις την επιλογή, είναι από τον τόπο σου, αναλωνεσαι σε κακίες και ειρωνικα σχόλια.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.