Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επείγουσα ανακοίνωση - πρόσκληση ΓΕΛ Αριδαίας


Προς τους υποψηφίους παρελθόντων ετών που ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους στα εξής τρία τμήματα Μουσικών Σπουδών για το έτος 2019-20 των παρακάτω τμημάτων:

- Ιονίου Πανεπιστημίου
- Πανεπιστημίου Μακεδονίας
- Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

με τον νέο τρόπο εισαγωγής: Συμμετοχή στο Πανελλαδικά εξεταζόμενο μάθημα Νεοελληνικής Γλώσσας για αποφοίτους ΓΕΛ καθώς και στα δύο επιπλέον ειδικά μαθήματα: α) μουσικής εκτέλεσης και ερμηνείας και β) μουσικής αντίληψης.

Επειδή η διαδικασία αυτή απαιτεί ΠΡΟΔΗΛΩΣΗ του κάθε ενδιαφερόμενου μέσω του οικείου Γενικού Λυκείου από όπου αποφοίτησε, παρακαλείσθε να απευθυνθείτε στο ΓΕΛ Αριδαίας μέχρι και τις 28/02/2019 στις 12.30 μμ, ημέρα λήξης της προθεσμίας.
Πληροφορίες: 23840 22727.

Ο Διευθυντής
Ρίζος Χρήστος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. οι καθηγητές εκτελούν λειτούργημα.Όχι επάγγελμα.Δεν τελειώνει η ευθύνη τους με το τέλος του ωραρίου.Δεν είναι διοικητικοί υπάλληλοι.Όταν υπηρετείς λειτούργημα ,κάποιες φορές αδικείς και τον ευατό σου....γιατί επέλεξες να υπηρετείς υψηλές αξίες......Καλή επιτυχία σε όλους τους εμπλεκόμενους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.