Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Γιαννιτσιώτισσα Δήμητρα Μπατζαρακούδη για την κατάκτηση του κυπέλλου: «Αφιερωμένο στον κ. Σαββίδη!»



Η κυπελλούχος Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ και μια εκ των αρχηγών της γυναικείας ομάδας χάντμπολ, η Δήμητρα Μπατζαρακούδη από τα Γιαννιτσά, μίλησε στο INPAOK, για την κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά και για το αν περίμενε πως θα έρθει ο τίτλος τόσο εύκολα.
Επίσης αποκάλυψε και το ποιος ήταν ο άνθρωπος που σκέφτηκε να σηκώσει το τρόπαιο η Νέντα Τζούρισιτς.

Αναλυτικά όσα είπε στο INPAOK:

Για την κατάκτηση του κυπέλλου:
«Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο συναίσθημα, το ευχαριστηθήκαμε. Παίξαμε το παιχνίδι που θέλαμε και ήρθε ο τίτλος. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη πραγματικά δεν ξέρω τι να πως».

Για το αν περίμενε πως θα έρθει σχετικά εύκολα:
«Ήταν ένας τελικός, ήταν μόνο ένα παιχνίδι, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος από την αρχή πως θα εξελιχθεί. Ήρθε εύκολα, ευτυχώς χωρίς κάποιον τραυματισμό, χωρίς κάποια απώλεια και απ’ τις δύο ομάδες, όλα κύλησαν ομαλά».

Για την σκέψη να σηκώσει το κύπελλο η Νέντα Τζούρισιτς:
«Η αλήθεια είναι πως ο προπονητής το σκέφτηκε. Το είχαμε σκεφτεί και μόνες μας βέβαια, είχαμε κάνει μια… μίνι σύσκεψη οι αρχηγοί και από κοινού πάρθηκε αυτή η απόφαση».

Για το που το αφιερώνει:
«Το αφιερώνω στις συμπαίκτριές μου, στους προπονητές μου, στον έφορό μας τον κύριο Χασεκίδη, του χρωστάμε πολλά. Στον κύριο Τσαλόπουλο, στον κύριο Ιβάν Σαββίδη, στον ΑΣ και στον φυσικά και σε όσους ήταν δίπλα μας».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.