Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγραφή αρδευόμενων εκτάσεων στο Δήμο Έδεσσας


Προκειμένου να καταγραφούν όλα τα αρδευόμενα στρέμματα από τα δημοτικά δίκτυα άρδευσης ώστε το κόστος χρήσης να κατανέμεται δίκαια και αναλογικά αλλά και να μπορέσουν να ενταχθούν τα δίκτυα αυτά σε προγράμματα εκσυγχρονισμού και βελτιώσεων ο Δήμος συγκεντρώνει τα δεδομένα των αγροτεμαχίων που αρδεύονται από το δίκτυο άρδευσής του.

Για το σκοπό αυτό καλούμε όλους τους κατόχους ή ενοικιαστές των κτημάτων που βρίσκονται εντός του δημοτικού δικτύου να δηλώσουν τις εκτάσεις που καλλιεργούν, προσκομίζοντας τη δήλωσή ΟΣΔΕ της περασμένης χρονιάς. Η δήλωση ΟΣΔΕ χρησιμεύει για την ταυτοποίηση του ιδιοκτήτη/κατόχου κάθε κτήματος και των στρεμμάτων.

Άλλωστε στη νέα δήλωση ΟΣΔΕ του 2019, θα ζητηθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ βεβαίωση του Δήμου για κάθε αρδευόμενο κτήμα. Η βεβαίωση αυτή θα δοθεί μόνο εφόσον προσκομιστεί στο Δήμο το ΟΣΔΕ της προηγούμενης χρονιάς.

Παρακαλούμε να ανταποκριθείτε.

Για τις δηλώσεις απευθυνθείτε στο γραφείο 22 στο Δημαρχείο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.