Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποκλειστικό: Μήνυση από την οικογένεια της Λίνας Κοεμτζή για απειλητικά μηνύματα μέσω διαδικτύου


Δεν έχουν τέλος τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και οι εξελίξεις για την γνωστή υπόθεση της 22χρονης φοιτήτριας από τα Γιαννιτσά Λίνας Κοεμτζή, που έπεσε από τον 9ο όροφο της εστίας του ΑΠΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα, μια από τις μικρότερες αδελφές της άτυχης φοιτήτριας κατέθεσε μήνυση στο Α.Τ. Γιαννιτσών για συγκεκριμένα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε αυτές τις ημέρες μέσα από το διαδίκτυο (facebook) η ίδια και μια ξαδέλφη της.

Το περιεχόμενο των απειλητικών μηνυμάτων και τα όσα αναφέρονται σε αυτά προκάλεσαν την οικογένεια να προσφύγει για μια ακόμη φορά στη Δικαιοσύνη, καθώς, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ενισχύουν την εκδοχή της οικογένειας ότι η 22χρονη Λίνα Κοεμτζή έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, κάτι που, ως γνωστό, εξετάζουν οι δικαστικές αρχές που ερευνούν τις συνθήκες θανάτου της νεαρής φοιτήτριας, πριν από δύο χρόνια, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως εξηγεί ο δικηγόρος της οικογένειας Αντώνης Ξυλουργίδης, για τα απειλητικά μηνύματα έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έχει κινητοποιηθεί η Ασφάλεια.

Τέλος, να σημειωθεί ότι την υπόθεση θα απασχολήσει και αυτή την Παρασκευή η εκπομπή «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.