Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοπή πίτας Τοπικού Τμήματος Πέλλας του Συλλόγου Εργαζομένων ΠΚΜ



Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, το Τοπικό τμήμα Πέλλας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας , πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή πίτας,  καθώς και την βράβευση των παιδιών  των εργαζομένων και μελών του Συλλόγου που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μαυροβούνι Σκύδρας, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Πέλλας κα Αθηνά Αηδονά,  μελών της Ομοσπονδίας και του Δ/Σ ΣΕΠΕΚΕΜ, καθώς και πλήθος συναδέλφων.

Το τυχερό  φλουρί έτυχε στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πέλλας και στις ατομικές βασιλόπιτες που μοιράστηκαν στους παρευρισκομένους  τυχερές αναδείχθηκαν  η Στυλιανή Καληνδέρη, η Δήμητρα Καμτσίκη και η Άννα Ερυθροπούλου, οι οποίες λαμβάνουν από την Αντιπεριφερειάρχη τιμητική άδεια και από τον ΣΕΠΕΚΕΜ ένα χρηματικό βραβείο. Η εκδήλωση έκλεισε με μουσική και χορό.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.