Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέος Διοικητής της 1ης ΤΑΞΑΣ ο Γιαννιτσιώτης Ταξίαρχος Χαράλαμπος Μπαντιμαρούδης



Ο Γιαννιτσιώτης Χαράλαμπος Μπαντιμαρούδης προήχθη σε Ταξίαρχο και ανέλαβε σήμερα τα «ηνία» της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (ΤΑΞΑΣ), στην Μαγνησία.
Πιο συγκεκριμένα:
Άλλαξαν σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου, στις 11.30 το πρωί, οι διοικητές της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Α/Δ Στεφανοβικείου (Στρατόπεδο ΥΠΟΛΓΟΥ (ΠΒ) Περισσάκη Γ.) στην Μαγνησία, παρουσία θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.
Να σημειωθεί ότι στην τελετή της παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως της 1ης ΤΑΞΑΣ παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος ο οποίος ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα, τόσο στον απερχόμενο Διοικητή Υποστράτηγο Γεώργιο Ματζουράνη, ο οποίος ανέλαβε Διοικητής της ΣΣΑΣ, όσο και στον παραλαμβάνοντα Γιαννιτσιώτη Διοικητή Ταξίαρχο Χαράλαμπο Μπαντιμαρούδη.

Στην τελετή προσκλήθηκε και παραβρέθηκε επίσης ο –από την Πέλλα καταγόμενος- απόστρατος πιλότος της Αεροπορίας Στρατού, Βαγγέλης Κουτσός.
Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο έργο του λαμπρού Αξιωματικού από τα Γιαννιτσά!









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.