Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνάντησε τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 (φωτο)



Ως Λαός και ως Έθνος πρέπει να μάθουμε ν’ αξιοποιούμε ακόμη και τις αρετές των ελαττωμάτων μας και όχι να εγκλωβιζόμαστε στα ελαττώματα των αρετών μας»: το μήνυμα αυτό έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο, τους πρωταθλητές Ευρώπης, την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του 2004.

Αναλυτικά και όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Πρ. Παυλόπουλος, «πότε εμείς οι Έλληνες πετύχαμε πολλά; Πετύχαμε πολλά όταν αξιοποιήσαμε ακόμα και τις αρετές των ελαττωμάτων μας.

Και πότε δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων; Όταν εγκλωβιστήκαμε στα ελαττώματα των αρετών μας. Αυτό θέλω να το θυμάστε καλά και το λέγω σ’ εσάς -είπε απευθυνόμενος στους πρωταθλητές Ευρώπης- για να στείλω το μήνυμα εκεί που πρέπει. Και πρώτα-πρώτα στον ίδιο μου τον εαυτό. Γιατί αυτά που σας λέγω πρέπει πρώτος εγώ να τα εφαρμόσω.

Γι’ αυτό σας είπα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί μου δώσατε αυτή την μεγάλη ευκαιρία να είμαι σήμερα μαζί σας και να ξαναθυμηθούμε και εκείνες τις στιγμές, να πάρετε κι εσείς δύναμη ότι όλοι αναγνωρίζουμε αυτό το οποίο σας ανήκει αλλά, και κυρίως, να δώσουμε αυτό το υπόδειγμα εκεί που πρέπει. Και πριν απ’όλα – σας είπα – σε μένα», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.