Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκτελείται από την ΠΕ Πέλλας η συντήρηση εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου για την τριετία 2017-2019 – Ασφαλτόστρωση εντός οικισμού Ριζού Δήμου ΣκύδραςΕκτελείται το έργο που αφορά τη ‘Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού δικτύου Π.Ε. Πέλλας για το έτος 2017, 2018 και 2019’ από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 963.000,00 € και, στο πλαίσιο της σύμβασης γίνεται αυτές τις μέρες η ασφαλτόστρωση εντός του οικισμού της Τ.Κ. Ριζού Δήμου Σκύδρας.

Το επόμενο διάστημα θα συνεχιστεί η ασφαλτόστρωση του τμήματος του οδικού δικτύου αυτού μέχρι τα όρια της Π.Ε. Ημαθίας.

Σε σύντομη δήλωση της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά ανέφερε σχετικά: «Γίνονται οι προβλεπόμενες παρεμβάσεις σε σημεία του οδικού δικτύου αρμοδιότητας μας που χρήζουν αποκατάστασης. Το συγκεκριμένο οδικό τμήμα σηκώνει μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο λόγω της μεταφοράς αγροτικών προϊόντων από και προς την Πέλλα και με την ασφαλτόστρωση και τις υπόλοιπες εργασίες βελτιώνουμε την κατάσταση για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών. Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τον προγραμματισμό μας». 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.