Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μ. Σαπουντζόγλου από το Δυτικό Πέλλας: Μαζεύει 46 τόνους λάχανα την ημέρα! - Δίκαια φέρει τον τίτλο του «πρώτου αγρότη» (βίντεο)



Ο μεγαλύτερος παραγωγός μπρόκολου και κουνουπιδιού στην Ελλάδα όπως είναι γωστό είναι ο συντοπίτης μας, Μάρκος Σαπουντζόγλου από το Δυτικό του Δήμου Πέλλας.

Σε συνεργασία με τους καλύτερους σποροπαραγωγικούς οίκους, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτή από την εξαιρετική ποιότητα του προϊόντος του.

Όμως ο Μάρκος Σαπουντζόγλου, ο οποίος αναδείχθηκε ως «ο Αγρότης της χρονιάς για το 2014», έχει την πρωτιά και στην καλλιέργεια του λάχανου.


Με εξειδίκευση σε απαιτητικές καλλιέργειες και με έµφαση στην ποιότητα του τελικού προϊόντος, με αυστηρή εφαρµογή ενός καθετοποιηµένου µοντέλου λειτουργίας, η αγροτική επιχείρηση του Μάρκου Σαπουντζόγλου διέθετε (και εξακολουθεί να διαθέτει) όλα τα εχέγγυα για σημαντικές διακρίσεις.

Και μόνο το γεγονός ότι σήμερα καταφέρνει, με καλό συντονισμό και με τις μοναδικές μεθόδους του, να παράγει και να μαζεύει με το πολυάριθμο προσωπικό του, 46.000 (!) κιλά λάχανα την ημέρα, αυτό τα λέει όλα.

Δίκαια λοιπόν φέρει τον τίτλο του «πρώτου αγρότη»!  


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.