Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποχετευτικό δίκτυο στα Άθυρα - Πέλλας 4 εκ. ευρώ


Εντάχθηκε το έργο με τίτλο « Κατασκευή Αποχέτευσης και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων της τοπικής κοινότητας Αθύρων του δήμου Πέλλας στο πρόγραμμα Φιλόδημος Ι ». Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 4.011.576,31 ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Φιλόδημος Ι του Υπουργείου Εσωτερικών του άξονα Προτεραιότητας «Βελτίωση των βασικών περιβαλλοντικών υποδομών και ιδίως αυτών της επεξεργασίας λυμάτων».  
«Αξιοποιώντας κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο και ιεραρχώντας τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών εργαζόμαστε με συνέπεια και μεθοδικότητα  προκειμένου να εγκριθούν ολοένα και περισσότερες προτάσεις μας που αφορούν στο περιβάλλον, στην αειφόρο ανάπτυξη και στην καθημερινότητα των δημοτών. Το παραπάνω έργο αποτελεί χρόνιο αίτημα των κατοίκων της τοπικής κοινότητας  Αθύρων και το ξεκινήσαμε από μηδενική βάση. Για την κατάθεση της πρότασης απαιτούνταν ανάθεση μελετών, χωροθέτηση της ΕΕΛ και έγκριση περιβαλλοντικών όρων. Προαπαιτούμενα που ολοκληρώσαμε και επόμενη ενέργειά  μας  είναι η δημοπράτηση του έργου δίνοντας οριστική λύση στην ταλαιπωρία των κατοίκων  των Αθύρων», δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Ενόψει εκλογών θα γίνουν πολλά έργα...Για να δούμε τι θα δούμε!!!Μετά από 9 χρόνια θυμήθηκε και τα Άθυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.