Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκληρώθηκε το έργο «Συντήρησης Τμήματος Οδού ΤΚ Πενταπλατάνου – ΧΥΤΑ Δήμου Πέλλας, προϋπολογισμού 90.000 € από την ΠΕ Πέλλας«Ολοκληρώσαμε την παρέμβαση σε τμήμα του δρόμου ‘Τοπική Κοινότητα Πενταπλατάνου-ΧΥΤΑ Δήμου Πέλλας’ που αποτελούσε πάγιο αίτημα της Δημοτικής Αρχής και των κατοίκων της περιοχής. Ευελπιστούμε, δεδομένων των ασφυκτικών οικονομικών περιθωρίων να αποκαταστήσουμε και το υπόλοιπο τμήμα της οδού, που παρουσιάζει μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο λόγω του ΧΥΤΑ Δήμου Πέλλας αλλά και, λόγω της ύπαρξης θρησκευτικών προορισμών που προσελκύουν πολύ κόσμο σχεδόν σε καθημερινή βάση» ανέφερε ικανοποιημένη για την ολοκλήρωση της παρέμβασης η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Έγινε παρέμβαση σε μήκος περίπου 1.000 μέτρων στα σημεία με τα μεγαλύτερα προβλήματα. Αναλυτικότερα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες που αφορούσαν αποκατάσταση οδοστρώματος, διαγράμμιση, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στα σημεία των γεφυρών και τοποθέτηση πινακίδων με στόχο την ομαλή βατότητα.


Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 σχόλια:

 1. Ούτε δελτία τύπου δεν ξέρετε να γράφετε. Τα διαβάζετε πριν τα δημοσιεύσετε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι δε κατάλαβες ρε Μπαμπινιώτη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ; ΤΙ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΛΟΓΩ ΧΥΤΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟ??? ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΕΕΣ ΠΥΛΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ-ΕΞΟΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.