Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας Γ. Τσεπκεντζής στην τιμητική εκδήλωση για την εφημερίδα Εδεσσαϊκή


Ο υποψήφιος δήμαρχος Κ. Γιάννης Τσεπκεντζής και τα μέλη της δημοτικής κίνησης «Κοινωνία σε Κίνηση» Β Δημητριάδης, Β Θωμάς, Ν. Μούλας, Α. Ξυλουργίδης παραβρέθηκαν στην τιμητική εκδήλωση του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Έδεσσας «Μ. Αλέξανδρος» για την αναγνώριση της πολύχρονης και συνεχούς προσφοράς της ιστορικής εφημερίδας «Εδεσσαϊκή».

«Η παρουσία μας στην τιμητική εκδήλωση για την ΄΄Εδεσσαϊκή΄΄ ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει η παράταξή μας για την εφημερίδα που όλα αυτά τα χρόνια ενημερώνει, υπεύθυνα και έγκυρα, αναδεικνύει θέματα και δρομολογεί λύσεις για προβλήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία», δήλωσε αμέσως μετά την εκδήλωση οι κ. Γ Τσεπκεντζής , προσθέτοντας: 
«Ο επαρχιακός Τύπος, κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες και σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, επιτελεί ένα σημαντικότατο λειτούργημα, αναγκαίο για την ελληνική κοινωνία. Για αυτό θα πρέπει να υποστηριχθεί η βιωσιμότητά του. Συγχαρητήρια στα στελέχη του συγκροτήματος του Στέφανου Βαγουρδή για τον συνεχή αγώνα τους στην ενημέρωση. Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Φ.Σ. Ε. Μ. Αλέξανδρος για την πρωτοβουλία τους».

Κοινωνία σε Κίνηση

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment