Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προτάσεις για τον πολιτικό γάμο σας


Η στιγμή που είπατε το ‘ναι’ έφτασε και είστε πολύ ευτυχισμένοι. Στην πορεία προκύπτουν διάφορα ερωτήματα όπως το πότε θα γίνει ο γάμος, σε ποια τοποθεσία, καθώς και ποιους θα καλέσετε. Την περίοδο αυτή τίθεται και το ερώτημα για το αν ο γάμος θα είναι θρησκευτικός ή πολιτικός, με τον δεύτερο να κερδίζει αρκετά σημαντικό έδαφος λόγω της λιγότερης προετοιμασίας που χρειάζεται καθώς και των μειωμένων εξόδων. Εάν λοιπόν αποφασίσατε να κάνετε πολιτικό γάμο, θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν υπολείπεται σε τίποτα του θρησκευτικού και μπορεί να είναι εξίσου ρομαντικός και παραδοσιακός. Ας δούμε όλες τις επιλογές που έχετε αν πρόκειται να πραγματοποιήσετε αυτόν.

Η πλειονότητα των πολιτικών γάμων πραγματοποιείται το πρωί ή νωρίς το απόγευμα. Σκεφτείτε καλά λοιπόν πριν αποφασίσετε την ώρα που θα τελεστεί. Αν για παράδειγμα δεν είστε πρωινοί τύποι, το πρωί δε θα είναι και ό, τι καλύτερο για εσάς αφού απαιτείται και κάποιος χρόνος προετοιμασίας. Η εποχή είναι επίσης σημαντική, καθώς αν επιλέξετε το καλοκαίρι, θα πρέπει να αποφύγετε τις μεσημεριανές ώρες όπου κάνει πολύ ζέστη.

Το επόμενο σημαντικό ερώτημα που τίθεται είναι για την τοποθεσία στην οποία θα τελεστεί ο γάμος. Κατά κύριο λόγο οι πολιτικοί γάμοι τελούνται στο δημαρχείο στο οποίο ανήκει το ζευγάρι. Αν πρόκειται να τον κάνετε εκεί, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αρκετό καιρό πριν με το δημαρχείο προκειμένου να είστε σίγουροι ότι ο χώρος είναι διαθέσιμος. Εάν σας φαίνεται πιο ενδιαφέρον και φυσικά ο δήμαρχος συμφωνεί με αυτό, μπορείτε να κάνετε το γάμο σας σε μία ιδιωτική αίθουσα εκδηλώσεων ή σε έναν εξωτερικό χώρο.

Και αφού τα κανονίσατε αυτά , θα πρέπει να βρείτε τι θα φορέσετε. Εάν είστε η νύφη, οι επιλογές σας είναι απεριόριστες. Μπορείτε να φορέσετε ένα midi ή μάξι φόρεμα, μία ζιπ κιλότ, μία ολόσωμη φόρμα ή ένα παντελόνι με μία καλή μπλούζα. Όσον αφορά στο χρώμα,

επενδύστε σε παστέλ αποχρώσεις που είναι οι πιο κατάλληλες για την περίσταση. Εάν είστε ο γαμπρός, ένα υφασμάτινο παντελόνι με ένα πουκάμισο ή ένα κοστούμι χωρίς γραβάτα είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε.

Εάν προβληματίζεστε για το ποιους θα καλέσετε, έχετε υπόψη ότι στους πολιτικούς γάμους χρειάζονται μόνο δύο μάρτυρες, εσείς και ο δήμαρχος. Εάν παρόλα αυτά θέλετε να καλέσετε και τους φίλους σας, φροντίστε να τους ενημερώσετε αρκετές ημέρες πριν ώστε να είστε βέβαιοι ότι θα παρευρεθούν.

Μετά την τελετή, ένα γεύμα στο αγαπημένο σας εστιατόριο με τους φίλους και τους συγγενείς σας επιβάλλεται. Ακόμα, αν είναι καλός ο καιρός, μπορείτε να κάνετε ένα beach party ή να οργανώσετε τη γαμήλια δεξίωσή σας σε ένα από τα αμέτρητα κτήματα γάμου στην Πάτρα, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, όπου αποτελούν πόλεις με πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. 

Άρθρο από κτήματα γάμου στην Πάτρα ktimapanagiotopoulou.gr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.