Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καθαρά Δευτέρα στην Βεγορίτιδα - Άρνισσα


Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, στους πρόποδες του Καιμάκτσαλάν και τις όχθες της Βεγορίτιδας τρείς σύλλογοι, Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Άρνισσας, Σύλλογος Προστασίας Βεγορίτιδας και Ποντιακός και Μικρασσιατικός Σύλλογος Άρνισσας, διοργανώνουν μια γιορτή της καθαράς Δευτέρας.

Με μουσικά δρώμενα, χορό παραδοσιακά εδέσματα υποδεχόμαστε την Άνοιξη. Στις όχθες τις Βεγορίτιδας πετάμε με ασφάλεια τους χαρταετούς,μακρυά από ηλεκτοφόρα σύρματα,μέσα στο ξύπνημα της φύσης ανάμεσα στην πλούσια ορνιθοπανίδα της λίμνης,διασκεδάζουμε με τις συντροφιές μας χορεύουμε κι απολαμβάνουμε δωρεάν τα καθιερωμένα εδέσματα της ημέρας .

Στόχος των διοργανωτών είναι η ανάδειξη της ομορφιάς της λίμνης Βεγορίτιδας ως σημείο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, η συνέχιση της παράδοσης και του πολιτισμού του τόπου μας. Στην Άρνισσα.

Στην παραλία της Βεγορίτιδας,στη θέση παράδεισος , από τις 11 το πρωί σας περιμένουμε για να προσθέσετε στα βιώματά σας,μια μοναδική καθαρά Δευτέρα!

Μουσική: Τσιπάρης (αρμόνιο – τραγούδι)

Παρασκευόπουλος (λύρα – τραγούδι)

Κουρτίδης (νταούλι)

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας, Μάινο Ευάγγελο, Γεωπονικά καταστήματα Novastores, Κέντρο Παραλαβής Φρούτων Καρυπίδης, Κέντρο Παραλαβής Φρούτων Κωστίδης, Κέντρο Παραλαβής Φρούτων Καραβίτης, Ομάδα Παραγωγών Άρνισσας, Γυναικείος Συνεταιρισμός Άρνισσας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.