Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με κόσμο από όλη την Ελλάδα τα… Ποζαροκούλουμα στο Άνω Λουτράκι (φωτο)



Πλούσια εδέσματα, πολύ κέφι, χορός και τραγούδι

Γι’ ακόμη μία χρονιά,  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου «ΤΟ ΠΟΖΑΡ» διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία στο Ανω Λουτράκι τα «Ποζαροκούλουμα».

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, παρότι ο χώρος είχε διαμορφωθεί και σε περίπτωση που έκανε τα… τερτίπια του, κόσμος από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ακόμη και από την Κρήτη, τη Ζάκυνθο και την Αθήνα, γιόρτασε με την ψυχή του την Καθαρά Δευτέρα και την έναρξη της Σαρακοστής.

Το τραπέζι είχε απ’ όλα τα καλά… Την καθιερωμένη φυσικά φασολάδα και πλούσια εδέσματα, όπως τουρσί, χαλβά, ταραμά, λαγάνες κ.α. καθώς φυσικά και άφθονο κρασί και τσίπουρο. Οι διοργανωτές επιφύλασσαν στους επισκέπτες ακόμη μία έκπληξη, που ήταν μία συλλεκτική κούπα που έγραφε Πόζαρ, ώστε να τους μείνει αξέχαστη η μέρα και η επίσκεψή τους στην περιοχή.
Φυσικά δεν έλειπε η ζωντανή μουσική από την ορχήστρα ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΧΟΣ, με τον κόσμο να «στήνει» ένα τρικούβερτο γλέντι.

Οπως αναφέραμε και παραπάνω, διοργανωτής ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου «ΤΟ ΠΟΖΑΡ», σε συνεργασία με όλους τους φορείς και τους κατοίκους του χωριού. Ολοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά…











Φωτογραφίες: Γιώργος Μπαϊράμης, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.