Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το έμβλημα και ο συνδυασμός του υποψήφιου Δημάρχου Αλμωπίας Σάκη Χατζηδημητρίου (φωτο)


Το έμβλημα και το όνομα του συνδυασμού, "Ενωμένοι για την Αλμωπία", που ηγείται ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Σάκης Χατζηδημητρίου. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: 

Συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Αγαπητοί φίλες και φίλοι

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας παρουσιάζω σήμερα, με την έναρξη της επίσημης προεκλογικής περιόδου το έμβλημα και το όνομα του συνδυασμού μας, δηλαδή την επίσημη ταυτότητά μας.

Η επιλογή μας έχει ιδιαίτερους συμβολισμούς που εμπνευστήκαμε από τις αρχές που μας διέπουν και τους στόχους που έχουμε θέσει.

Το έμβλημά μας είναι λιτό και καθαρό.

Αποτελείται από δύο κρίκους αλυσίδας, άρρηκτα δεμένους μεταξύ τους, που συμβολίζουν τους δύο πρώην Δήμους Αριδαίας και Εξαπλατάνου, οι οποίοι συναποτελούν τον σημερινό Δήμο Αλμωπίας.

Τα μισά των κρίκων, οι ανθρώπινες φιγούρες, ενωμένες σε κύκλο σηματοδοτούν την ενότητα, την συνοχή, την συνεννόηση, την συνεργασία και την σύμπραξη των ενεργών πολιτών του Δήμου μας.

Η πολυχρωμία στις ανθρώπινες φιγούρες καταδεικνύει την πολυσυλλεκτικότητα σκέψεων και ιδεών ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.

Στο όνομα του συνδυασμού μας κυριαρχούν οι δύο λέξεις «ΕΝΩΜΕΝΟΙ» και «ΑΛΜΩΠΙΑ», διότι με κοινό παρονομαστή αυτά που μας ενώνουν θα προσθέσουμε με ανιδιοτέλεια την αγάπη μας, το ενδιαφέρον μας, την εργατικότητα μας και την δράση μας για το καλό της ιδιαίτερης πατρίδας μας της Αλμωπίας.

Γιατί η Αλμωπία μας ενώνει.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ διεκδικούμε πιο δυνατά.
Για να κάνουμε την ΑΛΜΩΠΙΑ καλύτερη.
Για να διαμορφώσουμε την Αλμωπία που μας αξίζει.

Με τιμή,
Σάκης Χατζηδημητρίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας με το συνδυασμό
«Ενωμένοι για την Αλμωπία»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment